FB Promo
Bodo la Europa FM, audio | `Inainte sa-mi schimb religia, ma gandeam la Dumnezeu doar cand aveam nevoie`
Vizite: 3433
17 noiembrie 2010
Bodo la Europa FM, audio | `Inainte sa-mi schimb religia, ma gandeam la Dumnezeu doar cand aveam nevoie`
Bodo la Europa FM, audio | `Inainte sa-mi schimb religia, ma gandeam la Dumnezeu doar cand aveam nevoie`
Share |

Miercuri dimineață, Monica Anghel și Bogdan Miu au intrat în direct prin telefon cu Bodo de la Proconsul pentru a afla chiar de la el ce l-a determinat să-și schimbe religia și cum i s-a schimbat viața de când a luat această decizie.

"Este adevărat că m-am apropiat de Domnul mai mult decât o făceam înainte și asta s-a datorat binelui care s-a întâmplat până acum în viața mea. Este înălțător să te trezești dimineața și să spui o rugăciune, să faci asta și înainte de masă...Înainte, mă gândeam la Dumnezeu doar când aveam nevoie", a explicat artistul în "Deșteptarea".


Bodo a mărturisit că a cochetat mult timp cu ideea de a deveni creștin după Evanghelie și că totul a pornit de la doi dintre colegii lui de trupă: "Dragoș și Robert s-au întors către Domnul acum 5 ani și am observat cum s-au curățat spiritual. Am ales împreună cu soția mea să ne ghidăm numai după Cartea Sfântă, după ce scrie în Biblie și nu vâ gândiți că îi cerem Domnului bunuri materiale, ci îi mulțumim pentru ce ne dă zi de zi".

Bogdan Miu a vrut să știe dacă acestă schimbare va afecta viața profesională a lui Bodo. "Acest lucru nu afectează cariera noastră muzicală.Sunt mulți artiști mari care sunt pocaiți, de exemplu U2, Whitney Houston, Natalie Cole", a menționat Bodo.

În matinalul de la Europa FM solistul trupei Proconsul a infirmat știrea conform căreia ar cânta în corul Bisericii la care merge și a povestit că pregătește împreună cu colegii lui un concert de Crăciun cu muzică de închinare, printre care se vor include și câteva dintre piesele lor, cum ar fi "Sunt al tău".


Sursa: europafm.ro
Lasa un mesaj
Nume (obligatoriu)
Adresa ta de e-mail (aceasta nu va fi publicata)
Mesaj
Completeaza textul din imagine
Parteneri:
Centru de Limbi Moderne, cursuri si testare internationala, Servicii educationale de calitate. Proiecte sociale si programe de dezvoltare personala.
Language Center & Professional Training, Internet & Software Development Solutions, Multimedia Development, Audio & Video Production
INFOO Hosting, Register and Transfer Web Domain Names: .com .org .info .ro and more
Ofera informatii, consiliere, asistenta si raspunsuri la intrebari privind Uniunea Europeana in judetele Timis si Caras-Severin.
Centrul de Voluntariat Timisoara asigura comunitatii posibilitatea solutionarii problemelor prin intermediul voluntariatului.
YMCA Romania are ca scop dezvoltarea societatii contemporane prin formarea pozitiva a tinerilor, pentru consolidarea comunitatii.