FB Promo
Bezna pe strazi dupa furtuna de la Timisoara, adevarate zone de pericol, face prima victima
Vizite: 743
24 septembrie 2017
Bezna pe strazi dupa furtuna de la  Timisoara, adevarate zone de pericol, face prima victima
Bezna pe strazi dupa furtuna de la Timisoara, adevarate zone de pericol, face prima victima
Share |

Bezna in care s-a cufundat Timisoara dupa furtuna de duminica trecuta a transformat multe dintre strazi in adevarate zone de pericol, relateaza Opinia Timisoarei.

De acest lucru s-a convins si un timisorean sambata seara in zona Lunei, pe strada Noua, din Timisoara.  Intunericul a facut ca barbatul, aflat pe bicicleta, sa nu vada o groapa din fata sa si a cazut direct in ea. Omul s-a ranit la picioare, dupa ce s-a prabusit la pamant.

Strigatele sale de ajutor au fost auzite de cei care locuiau in zona, iar acestia au chemat salvarea. Medicii au ajuns repede la fata locului, i-au acordat pe loc primele ingrijiri, dupa care barbatul a fost transportat la spital pentru investigatii medicale amanuntite. In aceeasi zona, cu putin timp inainte, o masina a intrat in aceeasi groapa, insa nimeni nu a patit nimic.

Primarul Nicolae Robu a anuntat vineri ca va mai dura aproape o saptamana pana cand iluminatul stradal se va relua la Timisoara, iar astazi a revenit si a spus ca are promisiuni de la ENEL ca becurile vor arde mai repede in cartiere.

Sursa: Opinia Timisoarei
Lasa un mesaj
Nume (obligatoriu)
Adresa ta de e-mail (aceasta nu va fi publicata)
Mesaj
Completeaza textul din imagine
Parteneri:
Centru de Limbi Moderne, cursuri si testare internationala, Servicii educationale de calitate. Proiecte sociale si programe de dezvoltare personala.
Language Center & Professional Training, Internet & Software Development Solutions, Multimedia Development, Audio & Video Production
INFOO Hosting, Register and Transfer Web Domain Names: .com .org .info .ro and more
Ofera informatii, consiliere, asistenta si raspunsuri la intrebari privind Uniunea Europeana in judetele Timis si Caras-Severin.
Centrul de Voluntariat Timisoara asigura comunitatii posibilitatea solutionarii problemelor prin intermediul voluntariatului.
YMCA Romania are ca scop dezvoltarea societatii contemporane prin formarea pozitiva a tinerilor, pentru consolidarea comunitatii.