FB Promo
Bacteria E.coli, depistata in produse lactate din Arges | Profi retrage produsele in care ASNVSA a depistat bacteria
Vizite: 1082
1 martie 2016
Bacteria E.coli, depistata in produse lactate din Arges | Profi retrage produsele in care ASNVSA a depistat bacteria
Bacteria E.coli, depistata in produse lactate din Arges | Profi retrage produsele in care ASNVSA a depistat bacteria
Share |

Potrivit analizelor preliminare în urma controalelor ANSVSA, bacteria E.coli a fost depistată în 25 de kilograme de brânză de vaci într-un magazin din Curtea de Argeş, relateaza Digi24.

Este vorba despre produse ale unei firme din Argeş.

Autoritățile au dispus stoparea activității societății respective.

Totodată, bacteria a fost depistată şi la produse din pui din gospodăria unui localnic din Bacău.

Lanțul de supermarketuri Profi a decis să retragă din magazin produsele de la „Lactate Bradet” în urma anunțului ASNVSA că în brânza de vaci de la această companie a fost depistată bacteria E.coli. Profi a precizat că produsele vor fi retrase până când se va încheia ancheta.

Ca urmare a anunțului privind existența bacteriei E.coli într-unul din produsele de la „Lactate Bradet”, până la clarificarea situației și identificarea oficială a cauzelor magazinele PROFI au retras de la vânzare toate produselor provenite de la această sursă, pentru a asigura astfel siguranța alimentară”, se arată într-un comunicat al companiei.

Profi a precizat că în toate magazinele sale, produsele de la acest furnizor au fost ambalate și comercializate doar în județul Argeș.

 

Sursa: Digi24
Lasa un mesaj
Nume (obligatoriu)
Adresa ta de e-mail (aceasta nu va fi publicata)
Mesaj
Completeaza textul din imagine
Parteneri:
Centru de Limbi Moderne, cursuri si testare internationala, Servicii educationale de calitate. Proiecte sociale si programe de dezvoltare personala.
Language Center & Professional Training, Internet & Software Development Solutions, Multimedia Development, Audio & Video Production
INFOO Hosting, Register and Transfer Web Domain Names: .com .org .info .ro and more
Ofera informatii, consiliere, asistenta si raspunsuri la intrebari privind Uniunea Europeana in judetele Timis si Caras-Severin.
Centrul de Voluntariat Timisoara asigura comunitatii posibilitatea solutionarii problemelor prin intermediul voluntariatului.
YMCA Romania are ca scop dezvoltarea societatii contemporane prin formarea pozitiva a tinerilor, pentru consolidarea comunitatii.