FB Promo
BAC 2015. Ce trebuie sa faca elevii care solicita recunoasterea unor probe promovate in anii anteriori?
Vizite: 1073
17 iunie 2015
BAC 2015. Ce trebuie sa faca elevii care solicita recunoasterea unor probe promovate in anii anteriori?
BAC 2015. Ce trebuie sa faca elevii care solicita recunoasterea unor probe promovate in anii anteriori?
Share |

Potrivit metodologiei examenului de Bacalaureat 2015, candidații care au fost respinși la sesiuni anterioare de bacalaureat organizate începând cu anul 2003 și care solicită recunoașterea unor probe promovate în aceste sesiuni au această posibilitate, relateaza Digi24.

Pe site-ul Ministerului Educației a fost publicată metodologia de organizare și desfășurare a examenului de Bacalaureat 2015, candidații care au participat și au fost respinși la sesiuni anterioare de bacalaureat organizate începând cu anul 2003 și care solicită recunoașterea unor probe promovate în aceste sesiuni vor prezenta la înscriere și o adeverință, eliberată de unitatea de învățământ absolvită, din care să reiasă rezultatele obținute la examenul de bacalaureat în sesiunile menționate.

Adeverința va preciza, pentru fiecare sesiune, disciplina susținută și nota obținută la fiecare din probe. În cazul în care candidatul nu s-a prezentat la una/la mai multe probe sau a fost eliminat din examen, acest lucru va fi menționat în adeverință. Adeverința va fi semnată de directorul și de secretarul unității de învățământ absolvite și va purta ștampila acesteia.

 

Sursa: Digi24
Lasa un mesaj
Nume (obligatoriu)
Adresa ta de e-mail (aceasta nu va fi publicata)
Mesaj
Completeaza textul din imagine
Parteneri:
Centru de Limbi Moderne, cursuri si testare internationala, Servicii educationale de calitate. Proiecte sociale si programe de dezvoltare personala.
Language Center & Professional Training, Internet & Software Development Solutions, Multimedia Development, Audio & Video Production
INFOO Hosting, Register and Transfer Web Domain Names: .com .org .info .ro and more
Ofera informatii, consiliere, asistenta si raspunsuri la intrebari privind Uniunea Europeana in judetele Timis si Caras-Severin.
Centrul de Voluntariat Timisoara asigura comunitatii posibilitatea solutionarii problemelor prin intermediul voluntariatului.
YMCA Romania are ca scop dezvoltarea societatii contemporane prin formarea pozitiva a tinerilor, pentru consolidarea comunitatii.