FB Promo
Asociatia Timisoara Capitala Culturala Europeana TM2021 cauta voluntari
Vizite: 926
9 noiembrie 2017
Asociatia Timisoara Capitala Culturala Europeana TM2021 cauta voluntari
Asociatia Timisoara Capitala Culturala Europeana TM2021 cauta voluntari
Share |
Cu cât ne apropiem mai mult de anul 2021, când Timișoara va deține titlul de Capitală Europeană a Culturii, cu atât și evenimentele organizate în acest scop de către Asociația Timișoara Capitală Culturală Europeană se dezvoltă și cresc atât din punct de vedere al participării publicului, cât și din punct de vedere al conștientizării importanței acestui eveniment.

Anul acesta, Asociația Timișoara Capitală Culturală Europeană a organizat mai multe evenimente, dintre care amintim: proiectul de dezbateri publice Café 21, seminariile de formare pentru mediatorii culturali, proiectul Birdhouse Gallery, în care artiști locali și internaționali au coordonat un grup de 30 de elevi, care au creat propriile galerii de artă şi instrumente muzicale, folosind material reciclat, vopsea, dar mai ales propria imaginaţie şi ingeniozitate, dar și proiectul TMwork dedicat dezvoltării de noi competențe pentru operatorii culturali.

În perioada următoare, Asociația TM2021 organizează spectacolul Limits, susținut de artiștii companiei de circ contemporan Cirkus Cirkör, iar sfârsitul anului se va încheia cu prima etapă a proiectului educațional ‘Lab for European Project Making’, care se desfășoară în parteneriat cu Capitalele Europene ale Culturii, Novi Sad și Rijeka.

”Anul 2021 se apropie, iar Proiectele TM 2021 au început să facă pași spre conturarea Programului Cultural Timișoara 2021. Însă, pentru a lumina orașul prin noi, în următorii ani avem un drum lung de parcurs și o călătorie îndrăzneață de pregătit, în care avem nevoie de implicarea tuturor”, precizează reprezentanții asociației.

Toți cei care doresc să participe la activitățile și evenimentele organizate de către Asociația Timișoara Capitală Culturală Europeană se pot înscrie completând formularul de aici .

Prima întâlnire dintre reprezentanții asociației și voluntari are loc joi, 09 noiembrie, începând cu ora 17:30, la info-centrul de la Bastionul Maria Theresia.

 

Sursa: Tion.ro
Lasa un mesaj
Nume (obligatoriu)
Adresa ta de e-mail (aceasta nu va fi publicata)
Mesaj
Completeaza textul din imagine
Parteneri:
Centru de Limbi Moderne, cursuri si testare internationala, Servicii educationale de calitate. Proiecte sociale si programe de dezvoltare personala.
Language Center & Professional Training, Internet & Software Development Solutions, Multimedia Development, Audio & Video Production
INFOO Hosting, Register and Transfer Web Domain Names: .com .org .info .ro and more
Ofera informatii, consiliere, asistenta si raspunsuri la intrebari privind Uniunea Europeana in judetele Timis si Caras-Severin.
Centrul de Voluntariat Timisoara asigura comunitatii posibilitatea solutionarii problemelor prin intermediul voluntariatului.
YMCA Romania are ca scop dezvoltarea societatii contemporane prin formarea pozitiva a tinerilor, pentru consolidarea comunitatii.