FB Promo
Apa a intrat in peste 120 de gospodarii din judetul Timis
Vizite: 1443
22 iulie 2018
Apa a intrat in peste 120 de gospodarii din judetul Timis
Apa a intrat in peste 120 de gospodarii din judetul Timis
Share |

Disperare și neputință - asta trăiesc în aceste zile sute de persoane din zona Făget, din județul Timiș. Ploile torențiale de ieri după-masă și noaptea trecută au provocat inundații masive în estul județului. Aproape 120 de case și gospodării au fost acoperite de apă. Traficul rutier pe drumul național 68A, în localitatea Făget, a fost întrerupt temporar din cauza aluviunilor de pe carosabil, relateaza Stirile TVR.

 

 

În urma inundațiilor din iunie și iulie, au fost deschise peste 260 de dosare de daună.  Județele în care s-au înregistrat cele mai multe cereri de despăgubire sunt Bacău, Alba și Covasna. Cele mai asigurate județe, în afara de București și Ilfov sunt Brașov, Timiș și Sibiu. La polul opus se situează Olt, Teleorman și Vaslui.

 

Județele în care s-au înregistrat cele mai multe cereri de despăgubire

 

·     Bacău - 47 de dosare de daună

·     Alba - 38 de dosare de daună

·     Covasna - 29 de dosare de daună

Cele mai asigurate județe

BUCUREȘTI - 39%

ILFOV - 36%

• BRAȘOV - 35%

• TIMIȘ - 29%

• SIBIU - 24%

Cel mai puțin asigurate județe

• OLT - 8,29%

• TELEORMAN - 8,14%

• VASLUI - 8,00 %1

Sursa: Stirile TVR
Lasa un mesaj
Nume (obligatoriu)
Adresa ta de e-mail (aceasta nu va fi publicata)
Mesaj
Completeaza textul din imagine
Parteneri:
Centru de Limbi Moderne, cursuri si testare internationala, Servicii educationale de calitate. Proiecte sociale si programe de dezvoltare personala.
Language Center & Professional Training, Internet & Software Development Solutions, Multimedia Development, Audio & Video Production
INFOO Hosting, Register and Transfer Web Domain Names: .com .org .info .ro and more
Ofera informatii, consiliere, asistenta si raspunsuri la intrebari privind Uniunea Europeana in judetele Timis si Caras-Severin.
Centrul de Voluntariat Timisoara asigura comunitatii posibilitatea solutionarii problemelor prin intermediul voluntariatului.
YMCA Romania are ca scop dezvoltarea societatii contemporane prin formarea pozitiva a tinerilor, pentru consolidarea comunitatii.