FB Promo
Ancheta intr-un spital in care bidoanele Hexi Pharma inca se gasesc in saloane
Vizite: 996
31 mai 2016
Ancheta intr-un spital in care bidoanele Hexi Pharma inca se gasesc in saloane
Ancheta intr-un spital in care bidoanele Hexi Pharma inca se gasesc in saloane
Share |

Anchetă la Spitalul Județean Suceava, după ce conducerea a descoperit că bidoanele Hexi Pharma sunt încă folosite, deși ar trebui să fie sigilate, în magazie. Imagini cu recipientele au fost filmate la sfârșitul săptămânii trecute și postate pe internet. Conducerea spitalului are o explicație: cineva ar fi refolosit un recipient Hexi Pharma.

„Încă din data de 12.05, Direcția de Săntate Publică, în urma solicitării Ministerului Sănătății a transmis tuturor spitalelor de pe raza județului Suceava blocarea stocurilor de biocide care aparțin firmei Hexi Farma. Direcția de Sănătate Publică a trimis o echipă de control la fața locului”, spune Andrei Ianovici, directorul DSP Suceava.

Evaluăm stocul și ce produse s-au folosit”, explică unul dintren inspecotrii trimiși în control.

Conducerea spitalului susține că toți dezinfectații de la Hexi Pharma au fost retrași și depozitați în magazie. Spitalul avea în stoc 1.704 litri de astfel de substanțe când a izbucnit scandalul.

Singura explicație posibilă este aceea că s-a folosit recipientul și nu conținutul. A fost refolosit recipientul pentru că ultima ridicare din magazie a acelui flacon de Hexaclor a fost pe 11 februarie 2016”, susține Doina Chirap, directorul de îngrijiri medicale al Spitalului Județean din Suceava.

Conducerea spitalului a anunțat că a început și o anchetă internă pentru a stabili dacă într-adevăr acele flacoane au fost refolosite, lucru care este oricum ilegal.

Sursa: Digi24
Foto: www.spitaluljudeteansuceava.ro
Lasa un mesaj
Nume (obligatoriu)
Adresa ta de e-mail (aceasta nu va fi publicata)
Mesaj
Completeaza textul din imagine
Parteneri:
Centru de Limbi Moderne, cursuri si testare internationala, Servicii educationale de calitate. Proiecte sociale si programe de dezvoltare personala.
Language Center & Professional Training, Internet & Software Development Solutions, Multimedia Development, Audio & Video Production
INFOO Hosting, Register and Transfer Web Domain Names: .com .org .info .ro and more
Ofera informatii, consiliere, asistenta si raspunsuri la intrebari privind Uniunea Europeana in judetele Timis si Caras-Severin.
Centrul de Voluntariat Timisoara asigura comunitatii posibilitatea solutionarii problemelor prin intermediul voluntariatului.
YMCA Romania are ca scop dezvoltarea societatii contemporane prin formarea pozitiva a tinerilor, pentru consolidarea comunitatii.