FB Promo
Acord privind numarul de caini de la stana
Vizite: 878
9 februarie 2016
Acord privind numarul de caini de la stana
Acord privind numarul de caini de la stana
Share |

Ciobanii si reprezentantii Ministerului Agriculturii au ajuns la un acord in ceea ce priveste numarul de caini de la stana. Oierii vor avea dreptul sa aiba sase caini, daca au 300 de mioare, dar numarul poate creste daca sunt mai multe oi, a precizat Achim Irimescu, ministrul Agriculturii citat de Digi 24. Pentru a intra in vigoare, propunerea trebuie votata in Parlament, relateaza HotNews.

"Propunerea noastra vizeaza la numarul de caini, sase caini la 300 de oi si pentru fiecare suta de oi inca un caine. Practic, la 1.000 de oi sunt 13 caini. Maine se merge la Parlament, pentru ca legea initial de la Parlament a pornit, si daca se inteleg acolo pe proiectul nostru, daca mai aduc vreun amendament ceva si se promoveaza pe circuit, pentru ca noi am prorogat articolul respectiv, cu cele doua litere, pentru doua luni sau, mai exact, pana reusim sa gasim o solutie", a spus Achim Irimescu, ministrul Agriculturii.

Sursa: HotNews.ro
Foto: gandul.info
Lasa un mesaj
Nume (obligatoriu)
Adresa ta de e-mail (aceasta nu va fi publicata)
Mesaj
Completeaza textul din imagine
Parteneri:
Centru de Limbi Moderne, cursuri si testare internationala, Servicii educationale de calitate. Proiecte sociale si programe de dezvoltare personala.
Language Center & Professional Training, Internet & Software Development Solutions, Multimedia Development, Audio & Video Production
INFOO Hosting, Register and Transfer Web Domain Names: .com .org .info .ro and more
Ofera informatii, consiliere, asistenta si raspunsuri la intrebari privind Uniunea Europeana in judetele Timis si Caras-Severin.
Centrul de Voluntariat Timisoara asigura comunitatii posibilitatea solutionarii problemelor prin intermediul voluntariatului.
YMCA Romania are ca scop dezvoltarea societatii contemporane prin formarea pozitiva a tinerilor, pentru consolidarea comunitatii.