FB Promo
Acord in privinta legii Big Brother. Accesul la datele personale, cu mandat judecatoresc
Vizite: 965
6 mai 2015
Acord in privinta legii Big Brother. Accesul la datele personale, cu mandat judecatoresc
Acord in privinta legii Big Brother. Accesul la datele personale, cu mandat judecatoresc
Share |

Acord în privința legii Big Brother la consultările de la Palatul Cotroceni. Președintele Klaus Iohannis și liderii partidelor parlamentare au convenit să susțină un proiect privind accesul la datele personale. Inițiativa oferă, potrivit Administrației Prezidențiale, garanții suplimentare pentru protejarea datelor personale și a dreptului la viață privată, relateaza Digi24.

Documentul prevede că doar instanța de judecată va avea acces la datele cu caracter personal, iar alte instituții vor putea afla aceste date numai cu autorizarea prealabilă a judecătorului.

„Vreau astăzi, de principiu, pe forma care, de altfel, a fost discutată să exprimăm și un punct de vedere pozitiv al Guvernului, urmând procedurile necesare, în așa fel încât, prin consens politic, să avem o lege care să răspundă și așteptărilor Curții Constituționale, și necesităților instituțiilor care au atribuții în domeniu”, a declarat premierul Victor Ponta.

Sursa: Digi24
Lasa un mesaj
Nume (obligatoriu)
Adresa ta de e-mail (aceasta nu va fi publicata)
Mesaj
Completeaza textul din imagine
Parteneri:
Centru de Limbi Moderne, cursuri si testare internationala, Servicii educationale de calitate. Proiecte sociale si programe de dezvoltare personala.
Language Center & Professional Training, Internet & Software Development Solutions, Multimedia Development, Audio & Video Production
INFOO Hosting, Register and Transfer Web Domain Names: .com .org .info .ro and more
Ofera informatii, consiliere, asistenta si raspunsuri la intrebari privind Uniunea Europeana in judetele Timis si Caras-Severin.
Centrul de Voluntariat Timisoara asigura comunitatii posibilitatea solutionarii problemelor prin intermediul voluntariatului.
YMCA Romania are ca scop dezvoltarea societatii contemporane prin formarea pozitiva a tinerilor, pentru consolidarea comunitatii.