FB Promo
Absolventii de gimnaziu afla astazi la ce liceu au intrat
Vizite: 1278
19 iulie 2016
Absolventii de gimnaziu afla astazi la ce liceu au intrat
Absolventii de gimnaziu afla astazi la ce liceu au intrat
Share |

Atăzi are loc prima repartizare computerizată în învățământul liceal pentru absolvenții de gimnaziu. După ce toți elevii care au promovat evaluarea națională sunt introduși în sistem, pentru fiecare județ se face o clasificare după ordinea descrescătoare a mediilor de admitere. A doua repartizare computerizată va fi pe 28 iulie, iar a treia la începutul lunii septembrie, relateaza Digi24.

Potrivit calendarului aprobat de Ministerul Educației Naționale și Cercetării Științifice (MENCS), marți are loc repartizarea computerizată a absolvenților de gimnaziu, informează News.ro.

Afișarea în unitățile de învățământ gimnazial a listelor cu absolvenții repartizați proveniți din școlile respective și a listei cu locurile neocupate în unitățile de învățământul liceal de stat este programată miercuri.

Tot miercuri, fiecare liceu va afișa lista candidaților repartizați în acea unitate, iar între 21 și 29 iulie este prevăzută depunerea dosarelor de înscriere la școlile la care candidații au fost repartizați.

Candidații rămași nerepartizați, din cauza opțiunilor insuficiente sau ca urmare a neparticipării la prima etapă a admiterii, vor fi repartizați în 28 iulie. Aceștia își vor depune dosarele la liceele în care au fost admiși în zilele de 28 și 29 iulie.

Sursa: Digi24
Foto: www.hotweek.ro
Lasa un mesaj
Nume (obligatoriu)
Adresa ta de e-mail (aceasta nu va fi publicata)
Mesaj
Completeaza textul din imagine
Parteneri:
Centru de Limbi Moderne, cursuri si testare internationala, Servicii educationale de calitate. Proiecte sociale si programe de dezvoltare personala.
Language Center & Professional Training, Internet & Software Development Solutions, Multimedia Development, Audio & Video Production
INFOO Hosting, Register and Transfer Web Domain Names: .com .org .info .ro and more
Ofera informatii, consiliere, asistenta si raspunsuri la intrebari privind Uniunea Europeana in judetele Timis si Caras-Severin.
Centrul de Voluntariat Timisoara asigura comunitatii posibilitatea solutionarii problemelor prin intermediul voluntariatului.
YMCA Romania are ca scop dezvoltarea societatii contemporane prin formarea pozitiva a tinerilor, pentru consolidarea comunitatii.