FB Promo
ANAF a blocat conturile TVR
Vizite: 1164
21 iulie 2015
ANAF a blocat conturile TVR
ANAF a blocat conturile TVR
Share |

Fiscul a blocat conturile Televiziunii Române, situație ce ar putea duce la oprirea activității postului public. ANAF a luat această decizie după ce televiziunea publică nu și-a plătit datoriile către bugetul de stat, așa cum se angajase printr-un memorandum semnat în 2012, relateaza Digi24.

Motivul blocării conturilor ar fi datoriile pe care le are SRTv la bugetul de stat și faptul că sub conducerea lui Stelian Tănase, președintele - director general al TVR, instituția nu ar mai fi respectat memorandumul din 2012, prin care Guvernul a permis eșalonarea datoriilor la stat ale SRTv pe o perioadă de șapte ani, au mai spus sursele citate.

Această situație, care ar putea duce la blocarea activității televiziunii publice, urmează să fie analizată în ședința de marți a Consiliului de Administrație (CA) al TVR, conform surselor citate de Mediafax.

Sursa: Digi24
Lasa un mesaj
Nume (obligatoriu)
Adresa ta de e-mail (aceasta nu va fi publicata)
Mesaj
Completeaza textul din imagine
Parteneri:
Centru de Limbi Moderne, cursuri si testare internationala, Servicii educationale de calitate. Proiecte sociale si programe de dezvoltare personala.
Language Center & Professional Training, Internet & Software Development Solutions, Multimedia Development, Audio & Video Production
INFOO Hosting, Register and Transfer Web Domain Names: .com .org .info .ro and more
Ofera informatii, consiliere, asistenta si raspunsuri la intrebari privind Uniunea Europeana in judetele Timis si Caras-Severin.
Centrul de Voluntariat Timisoara asigura comunitatii posibilitatea solutionarii problemelor prin intermediul voluntariatului.
YMCA Romania are ca scop dezvoltarea societatii contemporane prin formarea pozitiva a tinerilor, pentru consolidarea comunitatii.