FB Promo
A doua editie a Cupei Ripensia la minifotbal | Finala: Continental Product 2-0 Swoboda
Vizite: 656
25 iunie 2019
A doua editie a Cupei Ripensia la minifotbal | Finala: Continental Product 2-0 Swoboda
A doua editie a Cupei Ripensia la minifotbal | Finala: Continental Product 2-0 Swoboda
Share |

Sâmbătă, 22 iunie, într-o atmosferă amicală, pe arena din cartierul Freidorf s-a desfășurat cea de-a doua ediție a „Cupei Ripensia” la minifotbal.  La întrecerea organizată de clubul nostru, în partneriat cu DWC (Clubul Econimic German din Banat), s-au întrecut 16 echipe, împărțite în patru grupe.

În finala competiției, Continental Product a învins cu 2-0 Swoboda.  Trofeul a fost oferit învingătorilor de către președintele Ripensiei, Dumitru Mihu. Pe podium au urcat și alte două echipe ale corporației Continental: Contitech și Continental Automotive.

Le mulțumim tuturor pentru participare și pentru atmosfera de bunădispoziție care a pus stăpânire pe arena din Freidorf. Îi așteptăm pe toți și la anul, la cea de-a treia ediție a Cupei Ripensia!

Sursa: Ripensia Timisoara
Lasa un mesaj
Nume (obligatoriu)
Adresa ta de e-mail (aceasta nu va fi publicata)
Mesaj
Completeaza textul din imagine
Parteneri:
Centru de Limbi Moderne, cursuri si testare internationala, Servicii educationale de calitate. Proiecte sociale si programe de dezvoltare personala.
Language Center & Professional Training, Internet & Software Development Solutions, Multimedia Development, Audio & Video Production
INFOO Hosting, Register and Transfer Web Domain Names: .com .org .info .ro and more
Ofera informatii, consiliere, asistenta si raspunsuri la intrebari privind Uniunea Europeana in judetele Timis si Caras-Severin.
Centrul de Voluntariat Timisoara asigura comunitatii posibilitatea solutionarii problemelor prin intermediul voluntariatului.
YMCA Romania are ca scop dezvoltarea societatii contemporane prin formarea pozitiva a tinerilor, pentru consolidarea comunitatii.