FB Promo
Efectele Brexitului: 77% dintre romani ar vota pentru ramanerea in UE
Vizite: 1031
9 august 2016
 Efectele Brexitului: 77% dintre romani ar vota pentru ramanerea in UE
Efectele Brexitului: 77% dintre romani ar vota pentru ramanerea in UE
Share |

77% dintre romani ar vota pentru ramanerea in UE daca ar avea loc un referendum similar cu cel din Marea Britanie si doar 14% ar vota impotriva, arata un sondaj IRES. Cei mai multi respondenti cred ca responsabili pentru Brexit ar fi politicienii din Marea Britanie și responsabilii UE, relateaza HotNews.

Au auzit romanii de Brexit? Studiul IRES arata ca, desi doar jumătate dintre români cunosc termenul "Brexit", 85% în total au auzit de ieșirea Marii Britanii din UE. Gradul de informare este mai crescut în rândul respondenților cu studii superioare și al celor maturi (36-65 de ani).
  
62% dintre participanții la studiu care au auzit de evenimentele din Marea Britanie sunt de părere că se poate vorbi despre o criză a UE si raman pesimisti: anticipează efecte negative ce vor fi resimțite într-o proporție ridicată de către cetățenii români.

Sursa: HotNews
Foto: wallpaperswide.com
Lasa un mesaj
Nume (obligatoriu)
Adresa ta de e-mail (aceasta nu va fi publicata)
Mesaj
Completeaza textul din imagine
Parteneri:
Centru de Limbi Moderne, cursuri si testare internationala, Servicii educationale de calitate. Proiecte sociale si programe de dezvoltare personala.
Language Center & Professional Training, Internet & Software Development Solutions, Multimedia Development, Audio & Video Production
INFOO Hosting, Register and Transfer Web Domain Names: .com .org .info .ro and more
Ofera informatii, consiliere, asistenta si raspunsuri la intrebari privind Uniunea Europeana in judetele Timis si Caras-Severin.
Centrul de Voluntariat Timisoara asigura comunitatii posibilitatea solutionarii problemelor prin intermediul voluntariatului.
YMCA Romania are ca scop dezvoltarea societatii contemporane prin formarea pozitiva a tinerilor, pentru consolidarea comunitatii.