FB Promo
Mai multe biciclete amplasate in statii din Timisoara nu pot fi folosite pentru ca autoritatile nu au stabilit cum se vor inchiria
Vizite: 2600
17 martie 2015
Mai multe biciclete amplasate in statii din Timisoara nu pot fi folosite pentru ca autoritatile nu au stabilit cum se vor inchiria
Mai multe biciclete amplasate in statii din Timisoara nu pot fi folosite pentru ca autoritatile nu au stabilit cum se vor inchiria
Share |

Zeci de biciclete au fost amplasate în mai multe stații din Timișoara, în cadrul unui proiect de 7,5 milioane de lei, pentru încurajarea oamenilor să folosească transportul în comun, însă acestea nu pot fi folosite, pentru că autoritățile nu au stabilit deocamdată cum se vor împrumuta sau închiria, relateaza Digi24.

Primarul municipiului Timișoara, Nicolae Robu, a declarat, marți, într-o conferință de presă, că proiectul "Sistem intermodal de transport în comun", care prevede, printre altele, achiziționarea a circa trei sute de biciclete și crearea de stații pentru acestea în apropierea stațiilor de transport în comun din oraș, este aproape finalizat, anunță Mediafax.

Astfel, 30 de biciclete au fost deja amplasate în stațiile Regiei Autonome de Transport Timișoara (RATT) de la Catedrala Mitropolitană, Mall și Poșta Mare, aflate în zona centrală a orașului. Numeroși timișoreni s-au oprit pentru a admira bicicletele, iar unii dintre aceștia chiar au încercat să le împrumute, însă autoritățile nu au stabilit deocamdată cum vor putea fi închiriate sau împrumutate acestea.

Mai trebuie puse la punct unele detalii: prețul închirierii, dacă se vor folosi cartelele RATT sau abonamentele, dar și modul în care ele pot fi urmărite pentru a nu fi furate.

Întrebat când se va stabili o modalitate pentru închirierea bicicletelor, primarul Nicolae Robu a răspuns: "Mecanismul va fi anunțat în momentul în care dăm sistemul în folosință. Va trebui să facem puțină popularizare".

Sursa: Digi24
Lasa un mesaj
Nume (obligatoriu)
Adresa ta de e-mail (aceasta nu va fi publicata)
Mesaj
Completeaza textul din imagine
Parteneri:
Centru de Limbi Moderne, cursuri si testare internationala, Servicii educationale de calitate. Proiecte sociale si programe de dezvoltare personala.
Language Center & Professional Training, Internet & Software Development Solutions, Multimedia Development, Audio & Video Production
INFOO Hosting, Register and Transfer Web Domain Names: .com .org .info .ro and more
Ofera informatii, consiliere, asistenta si raspunsuri la intrebari privind Uniunea Europeana in judetele Timis si Caras-Severin.
Centrul de Voluntariat Timisoara asigura comunitatii posibilitatea solutionarii problemelor prin intermediul voluntariatului.
YMCA Romania are ca scop dezvoltarea societatii contemporane prin formarea pozitiva a tinerilor, pentru consolidarea comunitatii.