FB Promo
Zeci de mii de rusi au manifestat impotriva lui Vladimir Putin
Vizite: 808
2 martie 2015
Zeci de mii de rusi au manifestat impotriva lui Vladimir Putin
Zeci de mii de rusi au manifestat impotriva lui Vladimir Putin
Share |

Centrul Moscovei a fost invadat de o mare de oameni. Mitingul opoziției ruse s-a transformat într-un omagiu adus lui Boris Nemțov, asasinat în urmă cu două zile, la câteva sute de metri de zidurile Kremlinului. Participanții la miting au scandat lozinci împotriva președintelui Vladimir Putin, considerat autorul moral al crimei. Autoritățile promit să facă toate eforturile pentru a-l prinde pe asasin. Au oferit și o recompensă de 40.000 de euro, pentru orice informație care ar putea duce la prinderea ucigașului lui Boris Nemțov, relateaza Digi24.

Mii de ruși au purtat drapele îndolialte ale Federației Ruse și au purtat portrete îndoliate ale lui Boris Nemțov, ucis cu patru gloanțe vineri noaptea. Pe un banner uriaș se putea citi: „Eroii nu mor, ei trăiesc în fiecare dintre noi!”.

A fost un om bun, el spune doar adevărul. Și a fost ucis pentru că spunea adevărul. Autoritățile de la Kremlin au fost cele care l-au ucis”, a spus unul dintre manifestanți.

„Demonstrez împotriva războiului, împotriva războiului fratricid și împotriva regimului lui Putin, care este un pericol pentru țară”, a adăugat un manifestant.

Între timp, au apărut și înregistrări video ale ultimului interviu acordat de Boris Nemțov unui post de radio, cu două ore înainte de a fi asasinat. El vorbea despre prezența militară a Moscovei în conflictul din Ucraina.

 

Sursa: Digi24
Lasa un mesaj
Nume (obligatoriu)
Adresa ta de e-mail (aceasta nu va fi publicata)
Mesaj
Completeaza textul din imagine
Parteneri:
Centru de Limbi Moderne, cursuri si testare internationala, Servicii educationale de calitate. Proiecte sociale si programe de dezvoltare personala.
Language Center & Professional Training, Internet & Software Development Solutions, Multimedia Development, Audio & Video Production
INFOO Hosting, Register and Transfer Web Domain Names: .com .org .info .ro and more
Ofera informatii, consiliere, asistenta si raspunsuri la intrebari privind Uniunea Europeana in judetele Timis si Caras-Severin.
Centrul de Voluntariat Timisoara asigura comunitatii posibilitatea solutionarii problemelor prin intermediul voluntariatului.
YMCA Romania are ca scop dezvoltarea societatii contemporane prin formarea pozitiva a tinerilor, pentru consolidarea comunitatii.