FB Promo
Zborul EgyptAir: Anchetatorii au nevoie de mai mult timp pentru a trage "concluzii"
Vizite: 831
6 iulie 2016
Zborul EgyptAir: Anchetatorii au nevoie de mai mult timp pentru a trage
Zborul EgyptAir: Anchetatorii au nevoie de mai mult timp pentru a trage "concluzii"
Share |

Experții care anchetează cauzele prăbușirii avionului companiei EgyptAir căzut în mai în Marea Mediterană au nevoie de mai mult timp pentru a analiza informațiile înainte de a trage "concluzii foarte elementare", a anunțat marți comisia de anchetă, potrivit AFP, relateaza Agerpres.

Experții vor compara informațiile extrase din cardurile de memorie ale Flight Data Recorder (FDR), care păstrează diversele date ale zborului, și "vor stabili unele corelații temporale" cu date înregistratorului care surprinde conversațiile și zgomotele din interiorul cabinei piloților, a afirmat într-un comunicat comisa condusă de egipteni.

Avionul Airbus A320 al companiei egiptene, care zbura pe 19 mai între Paris și Cairo, a căzut în mare din motive necunoscute, având 66 de persoane la bord.

După ce a dispărut de pe ecranele radarelor, zborul MS804 s-a prăbușit în mare între Creta și coasta de nord a Egiptului. Toate cele 66 de persoane de la bordul avionului, printre care 40 de egipteni — 30 de pasageri și 10 membri ai echipajului — și 15 francezi, și-au pierdut viața.

Sursa: Agerpres
Foto: www.bbc.com
Lasa un mesaj
Nume (obligatoriu)
Adresa ta de e-mail (aceasta nu va fi publicata)
Mesaj
Completeaza textul din imagine
Parteneri:
Centru de Limbi Moderne, cursuri si testare internationala, Servicii educationale de calitate. Proiecte sociale si programe de dezvoltare personala.
Language Center & Professional Training, Internet & Software Development Solutions, Multimedia Development, Audio & Video Production
INFOO Hosting, Register and Transfer Web Domain Names: .com .org .info .ro and more
Ofera informatii, consiliere, asistenta si raspunsuri la intrebari privind Uniunea Europeana in judetele Timis si Caras-Severin.
Centrul de Voluntariat Timisoara asigura comunitatii posibilitatea solutionarii problemelor prin intermediul voluntariatului.
YMCA Romania are ca scop dezvoltarea societatii contemporane prin formarea pozitiva a tinerilor, pentru consolidarea comunitatii.