FB Promo
Ungurii lucreaza din nou la gardul de la granita cu Romania
Vizite: 821
22 octombrie 2015
Ungurii lucreaza din nou la gardul de la granita cu Romania
Ungurii lucreaza din nou la gardul de la granita cu Romania
Share |

Ungaria pare să fi reluat lucrările la gardul de la granița cu România, la o săptămână după ce anunța că renunță, temporar, la construcția acestuia. În zona Cenad, pe fâșia verde dintre cele două țări, militarii maghiari fac măsurători și marchează traseul cu țăruși. Cel mai probabil, autoritățile de la Budapesta iau măsuri preventive pentru cazul în care valul de imigranți din Serbia își va schimba din nou traseul și se va îndrepta către România, relateaza Digi24.

La granița Ungariei cu România, în zona Cenad, au ajuns mai multe camione ale armatei maghiare. Autoritățile maghiare au început deja măsuritorile pentru amplasarea gardului dintre România și Ungaria. Traseul acestuia este marcat de țăruși.

Săptămâna trecută, ministrul maghiar de Externe anunța Guvernul său renunță, pentru moment, la construirea acestui gard. Însă preciza că oficialii de la Budapesta urmăresc în permanență rutele folosite de refugiați în Serbia și ar putea reveni asupra deciziei, în funcție de situație. Adică, atunci când vor avea informații că miile de oameni blocați în Serbia ar putea trece prin România, ca să ajungă în Ungaria.

Ridicată în timpul exercițiilor făcute de Ministerul de Interne în apropierea graniței cu Serbia, tabăra de la Lunga este pregătită să primească refugiați. Forțele de ordine sunt în continuare mobilizate aici, iar accesul în zonă este interzis.

Sursa: Digi24
Lasa un mesaj
Nume (obligatoriu)
Adresa ta de e-mail (aceasta nu va fi publicata)
Mesaj
Completeaza textul din imagine
Parteneri:
Centru de Limbi Moderne, cursuri si testare internationala, Servicii educationale de calitate. Proiecte sociale si programe de dezvoltare personala.
Language Center & Professional Training, Internet & Software Development Solutions, Multimedia Development, Audio & Video Production
INFOO Hosting, Register and Transfer Web Domain Names: .com .org .info .ro and more
Ofera informatii, consiliere, asistenta si raspunsuri la intrebari privind Uniunea Europeana in judetele Timis si Caras-Severin.
Centrul de Voluntariat Timisoara asigura comunitatii posibilitatea solutionarii problemelor prin intermediul voluntariatului.
YMCA Romania are ca scop dezvoltarea societatii contemporane prin formarea pozitiva a tinerilor, pentru consolidarea comunitatii.