FB Promo
Un milion de oameni, in strada, in Turcia | Erdogan a promis ca va reinstitui pedeapsa cu moartea daca legea va fi votata
Vizite: 868
8 august 2016
Un milion de oameni, in strada, in Turcia | Erdogan a promis ca va reinstitui pedeapsa cu moartea daca legea va fi votata
Un milion de oameni, in strada, in Turcia | Erdogan a promis ca va reinstitui pedeapsa cu moartea daca legea va fi votata
Share |

Președintele Turciei a promis în fața unui milion de oameni că va reinstitui pedeapsa cu moartea dacă Parlamentul va vota această lege. Turci din toate colțurile țării au venit să-l asculte pe liderul lor la Istanbul, la un uriaș miting prodemocrație organizat la apelul lui Recep Erdogan. În fața mulțimii premierul și șeful statului major al armatei au declarat că cei vinovați pentru plănuirea și comiterea loviturii de stat de acum trei săptămâni vor fi pedepsiți pe măsura faptelor, iar că presupusul artizan al întregului complot, clericul Fethullah Gulen, va fi adus în Turcia și va răspunde în fața justiției, relateaza Digi24.

Președintele turc a pășit triumfător pe scena amplasată la Istanbul în fața unei mulțimi impresionante. I-au fost alături, pe lângă soție, nelipsitele gărzi de corp care au vegheat la siguranța celui mai puternic om din Turcia. Din gradene, oamenii au fluturat tot timpul steagul național. Manifestația a strâns susținători ai tuturor partidelor, dar participanții au avut voie doar cu însemnele naționale, fără sloganuri și mesaje politice care să-i divizeze. Totuși oamenii au părut că au venit cu un singur scop: să-și arate loialitatea față de președintele Recep Erdogan.

Dezbaterea controversată despre reintroducerea pedepsei cu moartea i-a cuprins și pe mulți dintre cei prezenți la mitingul din Istanbul.

Sursa: Digi24
Foto: www.thestar.com
Lasa un mesaj
Nume (obligatoriu)
Adresa ta de e-mail (aceasta nu va fi publicata)
Mesaj
Completeaza textul din imagine
Parteneri:
Centru de Limbi Moderne, cursuri si testare internationala, Servicii educationale de calitate. Proiecte sociale si programe de dezvoltare personala.
Language Center & Professional Training, Internet & Software Development Solutions, Multimedia Development, Audio & Video Production
INFOO Hosting, Register and Transfer Web Domain Names: .com .org .info .ro and more
Ofera informatii, consiliere, asistenta si raspunsuri la intrebari privind Uniunea Europeana in judetele Timis si Caras-Severin.
Centrul de Voluntariat Timisoara asigura comunitatii posibilitatea solutionarii problemelor prin intermediul voluntariatului.
YMCA Romania are ca scop dezvoltarea societatii contemporane prin formarea pozitiva a tinerilor, pentru consolidarea comunitatii.