FB Promo
Ultimele clipe dinainte de tragedia din Alpi au fost filmate. Cum descrie unul dintre investigatori înregistrarea
Vizite: 867
1 aprilie 2015
Ultimele clipe dinainte de tragedia din Alpi au fost filmate. Cum descrie unul dintre investigatori înregistrarea
Ultimele clipe dinainte de tragedia din Alpi au fost filmate. Cum descrie unul dintre investigatori înregistrarea
Share |

Ultimele clipe din viața celor 150 de persoane aflate la bordul avionului Airbus 320 au fost surprinse pe camera unui telefon mobil. Jurnaliștii germani de la Bild și cei francezi de la Paris Match au vizionat această înregistrare, recuperată de anchetatori de pe un card găsit la locul prăbușirii, relateaza Digi24.

Iată cum descrie, sub acoperirea anonimatului, unul dintre investigatori ceea ce s-a întâmplat la bordul aeronavei în timp ce aceasta se îndrepta spre stânci:

„Scena filmată este atât de haotică, încât nu se distinge nicio persoană, dar se aud foarte clar strigătele pasagerilor. Semn că toți erau conștienți de ceea ce urma să se întâmple. Se aud oameni în timp ce strigă „Doamne Dumnezeule” în mai multe limbi. De asemenea, se aud, de cel puțin trei ori, lovituri metalice, dovada că pilotul a încercat să deschidă ușa blindată cu un obiect foarte greu. Spre final, după o zguduitură extrem de puternică, țipetele au crescut în intensitate. După aceea nu s-a mai auzit nimic", spune unul dintre cei care au urmărit înregistrarea.


Sursa: Digi24
Lasa un mesaj
Nume (obligatoriu)
Adresa ta de e-mail (aceasta nu va fi publicata)
Mesaj
Completeaza textul din imagine
Parteneri:
Centru de Limbi Moderne, cursuri si testare internationala, Servicii educationale de calitate. Proiecte sociale si programe de dezvoltare personala.
Language Center & Professional Training, Internet & Software Development Solutions, Multimedia Development, Audio & Video Production
INFOO Hosting, Register and Transfer Web Domain Names: .com .org .info .ro and more
Ofera informatii, consiliere, asistenta si raspunsuri la intrebari privind Uniunea Europeana in judetele Timis si Caras-Severin.
Centrul de Voluntariat Timisoara asigura comunitatii posibilitatea solutionarii problemelor prin intermediul voluntariatului.
YMCA Romania are ca scop dezvoltarea societatii contemporane prin formarea pozitiva a tinerilor, pentru consolidarea comunitatii.