FB Promo
Toyota cheama in service 6,5 milioane de masini
Vizite: 844
22 octombrie 2015
Toyota cheama in service 6,5 milioane de masini
Toyota cheama in service 6,5 milioane de masini
Share |

Volkswagen nu e singurul care trebuie să-și cheme clienții în service. Japonezii de la Toyota tocmai au anunțat că recheamă 6,5 milioane de mașini pentru a remedia o defecțiune la comutatorul geamurilor. Există riscul unui scurtcircuit, butonul se poate supraîncălzi și, în final, se topește, relateaza Digi24.

Defectul e prezent pe mașini vândute în întreaga lume. 1,2 milioane sunt în Europa, alte 2,7 milioane sunt în America, iar 600.000, în Japonia.

Sunt afectate modele foarte populare. Printre ele: Toyota Yaris, Corolla, RAV4 și Highlander produse între 2005 și 2010. Înaintea acestei campanii, în urmă cu câteva, luni, Toyota a rechemat circa 10 milioane de mașini pentru a înlocui un tip de airbaguri responsabile pentru mai multe decese.

Sursa: Digi24
Lasa un mesaj
Nume (obligatoriu)
Adresa ta de e-mail (aceasta nu va fi publicata)
Mesaj
Completeaza textul din imagine
Parteneri:
Centru de Limbi Moderne, cursuri si testare internationala, Servicii educationale de calitate. Proiecte sociale si programe de dezvoltare personala.
Language Center & Professional Training, Internet & Software Development Solutions, Multimedia Development, Audio & Video Production
INFOO Hosting, Register and Transfer Web Domain Names: .com .org .info .ro and more
Ofera informatii, consiliere, asistenta si raspunsuri la intrebari privind Uniunea Europeana in judetele Timis si Caras-Severin.
Centrul de Voluntariat Timisoara asigura comunitatii posibilitatea solutionarii problemelor prin intermediul voluntariatului.
YMCA Romania are ca scop dezvoltarea societatii contemporane prin formarea pozitiva a tinerilor, pentru consolidarea comunitatii.