FB Promo
Theresa May promite ca va duce la bun sfarsit Brexit-ul
Vizite: 1122
7 noiembrie 2016
Theresa May promite ca va duce la bun sfarsit Brexit-ul
Theresa May promite ca va duce la bun sfarsit Brexit-ul
Share |

În prima sa declarație publică după ce Înalta Curte de Justiție de la Londra a hotărât că Executivul nu poate să scoată țara din Uniunea Europeană fără avizul Parlamentului, Theresa May le-a cerut parlamentarilor să accepte rezultatul referendumului, relateaza Digi24.

Opoziția laburistă a amenințat că va bloca procedura, dacă guvernul nu va oferi garanții că Regatul Unit va avea acces la piața unică și că va proteja drepturile muncitorilor. The Telegraph scrie ca unul dintre membrii cabinetului a spus că premierul ia în calcul inclusiv convocarea de alegeri anticipate.

Cred în și apreciez independența justiției. Mai cred în valoarea independenței presei. Cred că ambele sunt condiții ale democrației și sunt importante. Sigur, judecătorii vor lua în considerare argumentele legale”, a declarat Theresa May, l aîneputul vizitei pe care o face în India. „Cred că avem argument solide și le vom prezenta Curții Supreme”, a adăugat ea. Premierul britanic a mai spus că votul de la 23 iunie înseamnă că britanicii vor ca libertatea de mișcare din UE să fie controlată și că guvernul are datoria să țină cont de acest lucru.

Sursa: Digi24
Foto: OneChicMom
Lasa un mesaj
Nume (obligatoriu)
Adresa ta de e-mail (aceasta nu va fi publicata)
Mesaj
Completeaza textul din imagine
Parteneri:
Centru de Limbi Moderne, cursuri si testare internationala, Servicii educationale de calitate. Proiecte sociale si programe de dezvoltare personala.
Language Center & Professional Training, Internet & Software Development Solutions, Multimedia Development, Audio & Video Production
INFOO Hosting, Register and Transfer Web Domain Names: .com .org .info .ro and more
Ofera informatii, consiliere, asistenta si raspunsuri la intrebari privind Uniunea Europeana in judetele Timis si Caras-Severin.
Centrul de Voluntariat Timisoara asigura comunitatii posibilitatea solutionarii problemelor prin intermediul voluntariatului.
YMCA Romania are ca scop dezvoltarea societatii contemporane prin formarea pozitiva a tinerilor, pentru consolidarea comunitatii.