FB Promo
The Washington Post: Presupusul organizator al atentatelor de la Paris a fost ucis
Vizite: 784
19 noiembrie 2015
The Washington Post: Presupusul organizator al atentatelor de la Paris a fost ucis
The Washington Post: Presupusul organizator al atentatelor de la Paris a fost ucis
Share |

Cel puțin doi oameni au murit și alți opt au fost reținuți, în urma unei ample operațiuni antiteroriste desfășurate miercuri în Saint-Denis, un oraș aflat la periferia Parisului. Procurorul general al capitalei franceze spune că toți suspecții făceau parte dintr-o celulă teroristă aflată în legătură cu autorii atentatelor de vinerea trecută. O femeie care a declanșat o centură cu explozibil atunci când trupele speciale au intrat în locuința ei este verișoara lui Abdelhamid Abaaoud, cel considerat creierul atentatelor de la Paris. Acesta însă, și adjunctul său, nu se află printre cei reținuți, deși existau informații că el s-ar fi aflat în imobilul vizat de raid, a mai precizat procurorul francez. Pe de altă parte, presa americană susține că Abaaoud ar fi fost ucis. Procurorul general al Franței a spus că, dacă nu ar fi fost oprită, celula teroristă din Saint Denis urma să comită un atentat. Presa de la Paris a scris că posibilele ținte ar fi fost aeroportul Charles de Caulle sau cartierul La Defense. Un nou comando de teroriști a fost neutralizat. Armamentul, structura organizatorică și fermitatea lor, toate acestea arată că grupul se pregătea să treacă la fapte, relateaza Digi24.

Sursa: Digi24
Lasa un mesaj
Nume (obligatoriu)
Adresa ta de e-mail (aceasta nu va fi publicata)
Mesaj
Completeaza textul din imagine
Parteneri:
Centru de Limbi Moderne, cursuri si testare internationala, Servicii educationale de calitate. Proiecte sociale si programe de dezvoltare personala.
Language Center & Professional Training, Internet & Software Development Solutions, Multimedia Development, Audio & Video Production
INFOO Hosting, Register and Transfer Web Domain Names: .com .org .info .ro and more
Ofera informatii, consiliere, asistenta si raspunsuri la intrebari privind Uniunea Europeana in judetele Timis si Caras-Severin.
Centrul de Voluntariat Timisoara asigura comunitatii posibilitatea solutionarii problemelor prin intermediul voluntariatului.
YMCA Romania are ca scop dezvoltarea societatii contemporane prin formarea pozitiva a tinerilor, pentru consolidarea comunitatii.