FB Promo
Tarile UE risca sa fie vizate de ATACURI comise de Al-Qaida sau de indivizi radicalizati: "Ma tem de un atac de amploare"
Vizite: 845
22 ianuarie 2015
Tarile UE risca sa fie vizate de ATACURI comise de Al-Qaida sau de indivizi radicalizati:
Tarile UE risca sa fie vizate de ATACURI comise de Al-Qaida sau de indivizi radicalizati: "Ma tem de un atac de amploare"
Share |

Statele membre ale Uniunii Europene trebuie să intensifice măsurile pentru combaterea terorismului, în contextul riscurilor comiterii unor atentate de către rețeaua Al-Qaida sau de indivizi radicalizați, avertizează surse din cadrul serviciilor de spionaj și politicieni, relateza Mediafax.

"Există motive de preocupare și pentru a fi extrem de vigilenți", a declarat un oficial din cadrul serviciilor de securitate, sub protecția anonimatului.

"Rețeaua Al-Qaida este slăbită, dar poate organiza un atac contra Occidentului pentru a demonstra că încă există. Aceste preocupări sunt împărtășite de serviciile de informații, în special de către MI5" (Serviciul britanic de informații interne), adaugă oficialul.

"Mă tem de un atac de amploare comis de Al-Qaida. Însă cea mai mare amenințare este terorismul individual", confirmă eurodeputatul francez Arnaud Danjean, fost membru al serviciilor de spionaj.

Sursa: Mediafax
Lasa un mesaj
Nume (obligatoriu)
Adresa ta de e-mail (aceasta nu va fi publicata)
Mesaj
Completeaza textul din imagine
Parteneri:
Centru de Limbi Moderne, cursuri si testare internationala, Servicii educationale de calitate. Proiecte sociale si programe de dezvoltare personala.
Language Center & Professional Training, Internet & Software Development Solutions, Multimedia Development, Audio & Video Production
INFOO Hosting, Register and Transfer Web Domain Names: .com .org .info .ro and more
Ofera informatii, consiliere, asistenta si raspunsuri la intrebari privind Uniunea Europeana in judetele Timis si Caras-Severin.
Centrul de Voluntariat Timisoara asigura comunitatii posibilitatea solutionarii problemelor prin intermediul voluntariatului.
YMCA Romania are ca scop dezvoltarea societatii contemporane prin formarea pozitiva a tinerilor, pentru consolidarea comunitatii.