FB Promo
Tabara de refugiati, bombardata in Yemen. 40 de oameni au murit si peste 200 au fost raniti de explozii
Vizite: 624
31 martie 2015
Tabara de refugiati, bombardata in Yemen. 40 de oameni au murit si peste 200 au fost raniti de explozii
Tabara de refugiati, bombardata in Yemen. 40 de oameni au murit si peste 200 au fost raniti de explozii
Share |

Bombardament sângeros într-o tabără de refugiați din nordul Yemenului. 40 de oameni au murit și peste 200 au fost răniți. Rebelii șiiți susțin că atacul a fost organizat de coaliția condusă de Arabia Saudită. În schimb, oficialii din Yemen spun că responsabilitatea pentru victime aparține chiar insurgenților, care folosesc oameni nevinovați drept scuturi, relateza Digi24.

Tabăra de refugiați se află în nordul Yemenului, în apropierea graniței cu Arabia Saudită. Martorii oculari spun că ținta a fost, de fapt, un camion plin cu rebeli, aflat la poarta taberei.

Agenția de presă controlată de insurgenții șiiți relatează că printre victime sunt și femei și copii. În schimb, guvernul yemenit, aflat în exil în Arabia Saudită, spune că vina pentru numărul mare de victime o poartă chiar rebelii.

Încearcă mereu să aibă un scut uman. Rebelii Houthi se ascund în zone unde sunt civili, în zone rezidențiale, pun arme acolo”, a acuzat Riyadh Yaseen, ministrul de Externe al Yemenului.

Sursa: Digi24
Lasa un mesaj
Nume (obligatoriu)
Adresa ta de e-mail (aceasta nu va fi publicata)
Mesaj
Completeaza textul din imagine
Parteneri:
Centru de Limbi Moderne, cursuri si testare internationala, Servicii educationale de calitate. Proiecte sociale si programe de dezvoltare personala.
Language Center & Professional Training, Internet & Software Development Solutions, Multimedia Development, Audio & Video Production
INFOO Hosting, Register and Transfer Web Domain Names: .com .org .info .ro and more
Ofera informatii, consiliere, asistenta si raspunsuri la intrebari privind Uniunea Europeana in judetele Timis si Caras-Severin.
Centrul de Voluntariat Timisoara asigura comunitatii posibilitatea solutionarii problemelor prin intermediul voluntariatului.
YMCA Romania are ca scop dezvoltarea societatii contemporane prin formarea pozitiva a tinerilor, pentru consolidarea comunitatii.