FB Promo
TV5 MONDE, atacat de hackerii ISIS
Vizite: 763
10 aprilie 2015
TV5 MONDE, atacat de hackerii ISIS
TV5 MONDE, atacat de hackerii ISIS
Share |

Atac cibernetic fără precedent asupra televiziunii TV5 MONDE, condamnat în termeni duri de autoritățile franceze. Emisia postului a fost întreruptă, iar paginile de internet au fost blocate timp de peste 10 ore, în urma atacului unor hackeri care susțin că acționează în numele grupării Statului Islamic, relateaza DIgi24.

Emisia tuturor posturilor de televiziune ale TV5 MONDE și paginile lor de internet s-au întrerupt în același timp. În timp ce pe canalele TV se putea vedea doar negru, pe site-urile TV5 MONDE, știrile și informațiile au fost înlocuite cu mesaje venite din partea atacatorilor, care au precizat că acționează în numele grupării Statul Islamic.

Yves Bigot, directorul TV5 MONDE: TV5 MONDE a fost victima unui atac cibernetic extrem de puternic care a provocat căderea celor 11 canale ale noastre, nouă generaliste și două tematice. Negru a apărut pe ecran și, în același timp, noi am pierdut controlul asupra conturilor de pe rețelele sociale, asupra paginilor de internet.

Pe Facebook, hackerii au postat documente de identitate despre care susțin că ar fi ale rudelor unor militari francezi implicați în lupta împotriva teroriștilor jihadiști. Tot pe rețeaua de socializare, soldații francezi sunt sfătuiți să stea departe de Statul Islamic, iar președintele François Hollande este acuzat că a comis o greșeală de neiertat atunci când a pornit în luptă contra grupării.

Sursa: Digi24
Lasa un mesaj
Nume (obligatoriu)
Adresa ta de e-mail (aceasta nu va fi publicata)
Mesaj
Completeaza textul din imagine
Parteneri:
Centru de Limbi Moderne, cursuri si testare internationala, Servicii educationale de calitate. Proiecte sociale si programe de dezvoltare personala.
Language Center & Professional Training, Internet & Software Development Solutions, Multimedia Development, Audio & Video Production
INFOO Hosting, Register and Transfer Web Domain Names: .com .org .info .ro and more
Ofera informatii, consiliere, asistenta si raspunsuri la intrebari privind Uniunea Europeana in judetele Timis si Caras-Severin.
Centrul de Voluntariat Timisoara asigura comunitatii posibilitatea solutionarii problemelor prin intermediul voluntariatului.
YMCA Romania are ca scop dezvoltarea societatii contemporane prin formarea pozitiva a tinerilor, pentru consolidarea comunitatii.