FB Promo
Supermarketuri inchise in weekend | Ministrul Agriculturii sprijina proiectul
Vizite: 938
24 februarie 2016
Supermarketuri inchise in weekend | Ministrul Agriculturii sprijina proiectul
Supermarketuri inchise in weekend | Ministrul Agriculturii sprijina proiectul
Share |

Proiectul UNPR privind închiderea supermarketurilor în weekend pentru protejarea producătorilor autohton este sprijinit de ministrul Agriculturii Achim Irimescu. Inițiativa legislativă a primit aviz negativ la de fostul Guvern, relatează News.ro.

Ministrul Agriculturii a participat, marți, în Comisia pentru agricultură a Camerei Deputaților, la o dezbatere cu privire la comercializarea produselor alimentare în marile lanțuri de magazine din România.

În timpul dezbaterilor, a fost adus în discuție proiectul depus de Marin Anton (UNPR), alături de alți 11 deputați UNPR, prin care supermarketurile ar urma să fie închise de sâmbătă, de la ora 14.00, până luni dimineață.

Comisia pentru agricultură a Camerei Deputaților urmează să discute acest proiect marțea viitoare.

Sursa: Digi24
Foto: www.forbes.ro
Lasa un mesaj
Nume (obligatoriu)
Adresa ta de e-mail (aceasta nu va fi publicata)
Mesaj
Completeaza textul din imagine
Parteneri:
Centru de Limbi Moderne, cursuri si testare internationala, Servicii educationale de calitate. Proiecte sociale si programe de dezvoltare personala.
Language Center & Professional Training, Internet & Software Development Solutions, Multimedia Development, Audio & Video Production
INFOO Hosting, Register and Transfer Web Domain Names: .com .org .info .ro and more
Ofera informatii, consiliere, asistenta si raspunsuri la intrebari privind Uniunea Europeana in judetele Timis si Caras-Severin.
Centrul de Voluntariat Timisoara asigura comunitatii posibilitatea solutionarii problemelor prin intermediul voluntariatului.
YMCA Romania are ca scop dezvoltarea societatii contemporane prin formarea pozitiva a tinerilor, pentru consolidarea comunitatii.