FB Promo
Rusia nu isi mai permite sa amane privatizarile, situatia bugetara este critica - ministrul Economiei, Alexei Uliukaiev
Vizite: 900
3 februarie 2016
Rusia nu isi mai permite sa amane privatizarile, situatia bugetara este critica - ministrul Economiei, Alexei Uliukaiev
Rusia nu isi mai permite sa amane privatizarile, situatia bugetara este critica - ministrul Economiei, Alexei Uliukaiev
Share |

Rusia nu isi mai permite sa astepte si trebuie sa treaca la privatizari, in fata situatiei bugetare "critice" din cauza degringoladei de pe piata petroliera, a afirmat marti ministrul Economiei, Alexei Uliukaiev, citat de agentiile rusesti de presa, transmite AFP, relateaza HotNews.ro

Guvernul rus incearca sa isi reduca participatia intr-o serie de grupuri publice - fara a ceda neaparat si controlul - pentru a gaura lasata in buget de prabusirea cotatiei petrolului, care reprezinta jumatate din veniturile sale bugetare.

Nicio tinta concreta nu a fost desemnata pentru moment, chiar daca Vladimir Putin a reunit recent pe marginea acestui subiect sefii unor grupuri mergand de la petrol (Rosneft), diamante (Alrosa) sau cai ferate.

"In 2014-2015, piata a fost orientata in scadere si ne asteptam ca situatia sa se schimbe, dar acum ne dam seama ca nu mai este posibil sa asteptam", a spus Alexei Uliukaiev.

"Situatia bugetara este critica si turbulentele de pe pietele financiare nu dau motive de speranta pentru un rebound", a adaugat el. "Provocarea consta in incheierea unor tranzactii de calitate si profitabile pe piete extrem de defavorabile".

Sursa: HotNews.ro
Foto: lonelyplanet.com
Lasa un mesaj
Nume (obligatoriu)
Adresa ta de e-mail (aceasta nu va fi publicata)
Mesaj
Completeaza textul din imagine
Parteneri:
Centru de Limbi Moderne, cursuri si testare internationala, Servicii educationale de calitate. Proiecte sociale si programe de dezvoltare personala.
Language Center & Professional Training, Internet & Software Development Solutions, Multimedia Development, Audio & Video Production
INFOO Hosting, Register and Transfer Web Domain Names: .com .org .info .ro and more
Ofera informatii, consiliere, asistenta si raspunsuri la intrebari privind Uniunea Europeana in judetele Timis si Caras-Severin.
Centrul de Voluntariat Timisoara asigura comunitatii posibilitatea solutionarii problemelor prin intermediul voluntariatului.
YMCA Romania are ca scop dezvoltarea societatii contemporane prin formarea pozitiva a tinerilor, pentru consolidarea comunitatii.