FB Promo
Rusia intarata Romania si Ucraina
Vizite: 822
24 septembrie 2015
Rusia intarata Romania si Ucraina
Rusia intarata Romania si Ucraina
Share |

Ucraina se teme de o invazie românească! Sună a film științifico-fantastic și cam aşa şi este. Informația a apărut în presa rusă fix în ziua în care comandantul NATO, Jens Stoltenberg, se afla la Kiev. Mai mult, atât de mult s-ar teme ucrainienii de România, că ar înființa un nou batalion de vănători de munte, menit să apere partea lor de Bucovina. Aproape sigur, e o acțiune de dezinformare a Rusiei. Au fost și altele, relateaza Digi24.

Conform celor de la TASS, agenția de stat a Rusiei, Ministerul Apărării din Ucraina ar fi luat decizia de a forma o nouă brigadă montană. Este specificat inclusiv numărul unității de luptă precum și orașul în care se va afla cazarma.

Nimic rău până aici, dar spune presa rusă plătită din bani publici, Ucraina s-ar teme de faptul că România ar încerca să recucerească Bucovina de Nord, teritoriu care i-a aparținut înainte de al Doilea Război Mondial. Prin urmare, respectiva unitate de luptă s-ar înființa fix pentru a interveni în cazul unei invazii românești. Ca idee, localitatea în care ar urma să fie cantonată noua unitate de luptă se află la 30 de kilometri de Cernăuți, oraș în care mai trăiesc și acum câteva zeci de mii etnici români și moldoveni.

Sursa: Digi24
Lasa un mesaj
Nume (obligatoriu)
Adresa ta de e-mail (aceasta nu va fi publicata)
Mesaj
Completeaza textul din imagine
Parteneri:
Centru de Limbi Moderne, cursuri si testare internationala, Servicii educationale de calitate. Proiecte sociale si programe de dezvoltare personala.
Language Center & Professional Training, Internet & Software Development Solutions, Multimedia Development, Audio & Video Production
INFOO Hosting, Register and Transfer Web Domain Names: .com .org .info .ro and more
Ofera informatii, consiliere, asistenta si raspunsuri la intrebari privind Uniunea Europeana in judetele Timis si Caras-Severin.
Centrul de Voluntariat Timisoara asigura comunitatii posibilitatea solutionarii problemelor prin intermediul voluntariatului.
YMCA Romania are ca scop dezvoltarea societatii contemporane prin formarea pozitiva a tinerilor, pentru consolidarea comunitatii.