FB Promo
Rusia aproape ca a epuizat unul dintre fondurile nationale de rezerva
Vizite: 793
6 iulie 2016
Rusia aproape ca a epuizat unul dintre fondurile nationale de rezerva
Rusia aproape ca a epuizat unul dintre fondurile nationale de rezerva
Share |

Prețul mic al petrolului și sancțiunile economice impuse de Occident își pun amprenta asupra finanțelor din Rusia. Agenția Reuters scrie că rezervele unuia dintre cele două fonduri suverane, un fel de pușculițe cu economii pentru zile negre, vor fi epuizate până la sfârșitul anului viitor, relateaza Digi24.

Fondul dispunea de 87 de miliarde de dolari la începutul turbulențelor economice, în 2014. Banii au mers către acoperirea deficitului bugetar care a tot crescut în ultimii doi ani și este estimat să depășească 21 de miliarde de dolari anul acesta.

Problema ar putea fi parțial rezolvată cu o majorare de taxe, scrie Reuters, dar nimeni nu îndrăznește să facă o asemenea propunere pentru că la toamnă Rusia va organiza alegeri parlamentare și o astfel de măsură ar dăuna popularității partidului Rusia Unită aflat la guvernare. 

Sursa: Digi24
Lasa un mesaj
Nume (obligatoriu)
Adresa ta de e-mail (aceasta nu va fi publicata)
Mesaj
Completeaza textul din imagine
Parteneri:
Centru de Limbi Moderne, cursuri si testare internationala, Servicii educationale de calitate. Proiecte sociale si programe de dezvoltare personala.
Language Center & Professional Training, Internet & Software Development Solutions, Multimedia Development, Audio & Video Production
INFOO Hosting, Register and Transfer Web Domain Names: .com .org .info .ro and more
Ofera informatii, consiliere, asistenta si raspunsuri la intrebari privind Uniunea Europeana in judetele Timis si Caras-Severin.
Centrul de Voluntariat Timisoara asigura comunitatii posibilitatea solutionarii problemelor prin intermediul voluntariatului.
YMCA Romania are ca scop dezvoltarea societatii contemporane prin formarea pozitiva a tinerilor, pentru consolidarea comunitatii.