FB Promo
Republica Moldova a propus un candidat pentru functia de secretar general al ONU
Vizite: 821
22 februarie 2016
Republica Moldova a propus un candidat pentru functia de secretar general al ONU
Republica Moldova a propus un candidat pentru functia de secretar general al ONU
Share |

Republica Moldova a propus oficial un candidat pentru funcția de secretar general al ONU. Este vorba despre Natalia Gherman, fost ministru de Externe. Guvernul de la Chișinău a trimis o scrisoare Națiunilor Unite, în care a prezentat-o drept „un diplomat remarcabil”, relateaza Digi24.

Cele mai importante realizări ale sale sunt semnarea Acordului de Asociere cu Uniunea Europeană, precum și liberalizarea regimului de vize pentru cetățenii moldoveni.

În cursa pentru postul de secretar general ONU s-au mai înscris cinci candidați, printre care bulgăroiaca Irina Bokova, actualul director al UNESCO. Mandatul lui Ban Ki Moon expiră la sfârșitul anului.  

Sursa: Digi24
Foto: infoprut.ro
Lasa un mesaj
Nume (obligatoriu)
Adresa ta de e-mail (aceasta nu va fi publicata)
Mesaj
Completeaza textul din imagine
Parteneri:
Centru de Limbi Moderne, cursuri si testare internationala, Servicii educationale de calitate. Proiecte sociale si programe de dezvoltare personala.
Language Center & Professional Training, Internet & Software Development Solutions, Multimedia Development, Audio & Video Production
INFOO Hosting, Register and Transfer Web Domain Names: .com .org .info .ro and more
Ofera informatii, consiliere, asistenta si raspunsuri la intrebari privind Uniunea Europeana in judetele Timis si Caras-Severin.
Centrul de Voluntariat Timisoara asigura comunitatii posibilitatea solutionarii problemelor prin intermediul voluntariatului.
YMCA Romania are ca scop dezvoltarea societatii contemporane prin formarea pozitiva a tinerilor, pentru consolidarea comunitatii.