FB Promo
Proteste masive in Macedonia. Guvernul este acuzat de fapte de coruptie si de interceptari ilegale
Vizite: 893
19 mai 2015
Proteste masive in Macedonia. Guvernul este acuzat de fapte de coruptie si de interceptari ilegale
Proteste masive in Macedonia. Guvernul este acuzat de fapte de coruptie si de interceptari ilegale
Share |

Susținătorii partidului de opoziție din Macedonia promit că nu vor renunța la protestele de stradă până când premierul nu demisionează. Ieri, peste 20.000 de oameni au ieșit în stradă, iar în această seară, organizatorii speră ca numărul manifestanților să se apropie de 100.000. Demonstranții îi acuză pe guvernanți de corupție și că ar controla justiția și presa, relateaza Digi24.

300 de tineri au înnoptat în corturi în piața din fața Guvernului de la Skopje și au dansat până târziu în noapte. Printre aceștia, și liderul partidului din opoziție, Zoran Zaev, care a pozat alături de susținători.

În timpul zilei, 20.000 de oameni au manifestat, cerând demisia Guvernului, pe care îl acuză de fapte de corupție.

Manifestanții au fluturat drapelele Macedoniei și Albaniei, semn al unei puternice solidarități etnice. Mitingul, organizat de partidul condus de Zoran Zaev, a fost unul dintre cele mai mari din ultimii 15 ani, scrie presa locală.

Sursa: Digi24
Lasa un mesaj
Nume (obligatoriu)
Adresa ta de e-mail (aceasta nu va fi publicata)
Mesaj
Completeaza textul din imagine
Parteneri:
Centru de Limbi Moderne, cursuri si testare internationala, Servicii educationale de calitate. Proiecte sociale si programe de dezvoltare personala.
Language Center & Professional Training, Internet & Software Development Solutions, Multimedia Development, Audio & Video Production
INFOO Hosting, Register and Transfer Web Domain Names: .com .org .info .ro and more
Ofera informatii, consiliere, asistenta si raspunsuri la intrebari privind Uniunea Europeana in judetele Timis si Caras-Severin.
Centrul de Voluntariat Timisoara asigura comunitatii posibilitatea solutionarii problemelor prin intermediul voluntariatului.
YMCA Romania are ca scop dezvoltarea societatii contemporane prin formarea pozitiva a tinerilor, pentru consolidarea comunitatii.