FB Promo
Protest ca in Piata Victoriei in capitala Venezuelei
Vizite: 569
19 mai 2017
Protest ca in Piata Victoriei in capitala Venezuelei
Protest ca in Piata Victoriei in capitala Venezuelei
Share |

Protest ca în Piața Victoriei aseară în capitala Venezuelei. Oamenii au creat un covor de lumini în memoria celor 43 de venezueleni uciși la mitingurile și în confruntările contra regimului lui Nicolas Maduro, relateaza Digi24.

Printre miile de protestatari s-au numărat studenți, pensionari, oameni de afaceri și politicieni.

Ieri, Statele Unite au afirmat în Consiliul de Securitate al ONU că protestele ar putea degenera într-un conflict major, ca în Siria.

Sursa: Digi24
Lasa un mesaj
Nume (obligatoriu)
Adresa ta de e-mail (aceasta nu va fi publicata)
Mesaj
Completeaza textul din imagine
Parteneri:
Centru de Limbi Moderne, cursuri si testare internationala, Servicii educationale de calitate. Proiecte sociale si programe de dezvoltare personala.
Language Center & Professional Training, Internet & Software Development Solutions, Multimedia Development, Audio & Video Production
INFOO Hosting, Register and Transfer Web Domain Names: .com .org .info .ro and more
Ofera informatii, consiliere, asistenta si raspunsuri la intrebari privind Uniunea Europeana in judetele Timis si Caras-Severin.
Centrul de Voluntariat Timisoara asigura comunitatii posibilitatea solutionarii problemelor prin intermediul voluntariatului.
YMCA Romania are ca scop dezvoltarea societatii contemporane prin formarea pozitiva a tinerilor, pentru consolidarea comunitatii.