FB Promo
Profesorii au cerut 15% in plus la salariu | Guvernul le-a oferit 10%
Vizite: 927
17 septembrie 2015
Profesorii au cerut 15% in plus la salariu | Guvernul le-a oferit 10%
Profesorii au cerut 15% in plus la salariu | Guvernul le-a oferit 10%
Share |

La început de an școlar, profesorii luptă din nou pentru salarii mai mari. Ieri, sindicatele din învățământ s-au pus la masa negocierilor cu guvernul. Au cerut 15% în plus la salariu. Executivul le-a dat doar 10 procente. La final, au stabilit să se întâlnească încă o dată joi, relateaza Digi24.

Sindicaliștii au mers la negocieri cu solicitarea ca salariile să fie majorate cu 15% de la 1 noiembrie, iar până la finalul anului creșterile totale să ajungă la un sfert din veniturile actuale. Guvernul a venit însă cu alte variante, printre care și aceea ca salariile să fie mai mari cu 10 procente de la 1 decembrie.

Ministrul Educației spune că adoptarea legii salarizării unitare ar rezolva o parte din revendicările sindicaliștilor.

Majorările cerute de sindicaliști ar trebui să fie aplicate tuturor angajaților din Educație, adică peste 350.000 de oameni.

Sursa: Digi24
Lasa un mesaj
Nume (obligatoriu)
Adresa ta de e-mail (aceasta nu va fi publicata)
Mesaj
Completeaza textul din imagine
Parteneri:
Centru de Limbi Moderne, cursuri si testare internationala, Servicii educationale de calitate. Proiecte sociale si programe de dezvoltare personala.
Language Center & Professional Training, Internet & Software Development Solutions, Multimedia Development, Audio & Video Production
INFOO Hosting, Register and Transfer Web Domain Names: .com .org .info .ro and more
Ofera informatii, consiliere, asistenta si raspunsuri la intrebari privind Uniunea Europeana in judetele Timis si Caras-Severin.
Centrul de Voluntariat Timisoara asigura comunitatii posibilitatea solutionarii problemelor prin intermediul voluntariatului.
YMCA Romania are ca scop dezvoltarea societatii contemporane prin formarea pozitiva a tinerilor, pentru consolidarea comunitatii.