FB Promo
Problema majora pe Facebook - Nu se vad fotografiile | WhatsApp si Instagram in aceeasi situatie
Vizite: 850
3 iulie 2019
Problema majora pe Facebook - Nu se vad fotografiile | WhatsApp si Instagram in aceeasi situatie
Problema majora pe Facebook - Nu se vad fotografiile | WhatsApp si Instagram in aceeasi situatie
Share |

Rețeaua socială Facebook întâmpină o problemă, miercuri după-amiază, în ceea ce privește afișarea corectă a fotografiilor. Din informațiile de la această oră, eroarea este semnalată în mai multe țări la nivel mondial, relatează Digi24.

Numeroși utilizatori au apelat la platforma rivală, Twitter, pentru a se plânge de problema întâmpinată care se pare că ar consta în imposibilitatea de a încărca și vizualiza corect imagini și fișiere video.

Hashtag-ul #instagramdown a început să urce în lista de subiecte aflate în trend pe Twitter, iar Facebook a anunțat că lucrează la remedierea erorii.

Utilizatorii WhatsApp au raportat că nu au putut expedia imagini și fișiere video, iar cei care folosesc Instagram s-au plâns că nu reușit să acceseze imagini din flux

„Suntem conștienți că unele persoane întâmpină probleme la încărcarea imaginilor, videoclipurilor și altor fișiere în aplicațiile noastre. Lucrăm să readucem lucrurile la normal cât mai curând posibil”, a declarat o purtătoare de cuvânt a Facebook.

Facebook are peste 2,3 miliarde de utilizatori activi lunar, iar Instagram are circa 1 miliard.

Facebook nu mai funcționează corespunzător, utilizatorii întâmpinând erori în ceea ce privește vizualizarea fotografiilor încărcate. Astfel, pagina se încarcă complet, dar nu sunt afișate pozele.

The Independent relatează că problema este semnalată în mai multe țări din Europa și America de Sud, dar și în Japonia.

Astfel de probleme au fost semnalate și pe Instagram și WhatsApp, însă într-un număr mai redus.

Toate aceste trei aplicații sunt deținute de Facebook.

Sursa: Digi 24
Foto: Guliver/GettyImages
Lasa un mesaj
Nume (obligatoriu)
Adresa ta de e-mail (aceasta nu va fi publicata)
Mesaj
Completeaza textul din imagine
Parteneri:
Centru de Limbi Moderne, cursuri si testare internationala, Servicii educationale de calitate. Proiecte sociale si programe de dezvoltare personala.
Language Center & Professional Training, Internet & Software Development Solutions, Multimedia Development, Audio & Video Production
INFOO Hosting, Register and Transfer Web Domain Names: .com .org .info .ro and more
Ofera informatii, consiliere, asistenta si raspunsuri la intrebari privind Uniunea Europeana in judetele Timis si Caras-Severin.
Centrul de Voluntariat Timisoara asigura comunitatii posibilitatea solutionarii problemelor prin intermediul voluntariatului.
YMCA Romania are ca scop dezvoltarea societatii contemporane prin formarea pozitiva a tinerilor, pentru consolidarea comunitatii.