FB Promo
Presedintele american Donald Trump a parasit Marea Britanie, spre Helsinki unde se va intalni cu Vladimir Putin
Vizite: 1976
15 iulie 2018
Presedintele american Donald Trump a parasit Marea Britanie, spre Helsinki unde se va intalni cu Vladimir Putin
Presedintele american Donald Trump a parasit Marea Britanie, spre Helsinki unde se va intalni cu Vladimir Putin
Share |

Președintele american Donald Trump a părăsit duminică Marea Britanie, cu destinația Helsinki, unde va participa luni la un summit cu omologul său rus Vladimir Putin, apelând la Twitter pentru a lansa un nou atac la adresa presei, pe care a calificat-o drept "dușman al poporului", transmite agenția DPA, citată de Agerpres, relateaza HotNews.

"În drum spre Helsinki, Finlanda, abia aștept întâlnirea de mâine cu președintele Putin", a scris Trump pe Twitter, după ce a părăsit aeroportul Prestwick din Glasgow, cel mai mare oraș al Scoției, la bordul Air Force One.

"Din nefericire, indiferent de cât de bine îmi merge la summit, chiar dacă mi-ar da marele oraș al Moscovei ca recompensă pentru toate păcatele și relele comise de Rusia de-a lungul anilor, m-aș întoarce la critici spunându-mi-se că nu este suficient - că ar fi trebuit să primesc și Sankt Petersburg!", a mai scris Trump.
 

"O mare parte din presa noastră este într-adevăr dușman al poporului și tot ceea ce știu să facă democrații este să reziste și să obstrucționeze! Din acest motiv există atâta ură și disensiuni în țara noastră - dar într-un anumit moment ne vom vindeca!", a adăugat președintele american.

Înainte de a părăsi Marea Britanie pentru un summit în Finlanda cu președintele rus Vladimir Putin, Trump a încălcat protocolul regal britanic făcând publice detalii ale conversației pe care a avut-o cu regina Elisabeta a II-a despre complexitatea Brexitului.

Întrebat dacă a discutat cu regina despre Brexit atunci când s-au întâlnit la Castelul Windsor, vineri, Trump a spus: „Am discutat. A spus, și are dreptate, că este o problemă foarte complexă, cred că nimeni nu s-a gândit cât de complexă va fi... Toată lumea se gândea: ‚Este simplu, suntem alături de ei sau nu sau să vedem ce va fi”.

El a lăudat-o pe regina Marii Britanii. „Este o femeie incredibilă, este foarte ageră, este atât de frunoasă.. Când spun frumoasă – în interior și în exterior. Aceasta este o femeie frumoasă. Este o persoană foarte specială”.

Întrebat dacă simte că regina l-a plăcut, Donald Trump a răspuns: „Nu vreau să vorbesc în numele ei, însă pot să vă spun că mie mi-a plăcut de ea. De obicei, asta ajută. Mi-a plăcut mult de ea”.

Sursa: HotNews
Lasa un mesaj
Nume (obligatoriu)
Adresa ta de e-mail (aceasta nu va fi publicata)
Mesaj
Completeaza textul din imagine
Parteneri:
Centru de Limbi Moderne, cursuri si testare internationala, Servicii educationale de calitate. Proiecte sociale si programe de dezvoltare personala.
Language Center & Professional Training, Internet & Software Development Solutions, Multimedia Development, Audio & Video Production
INFOO Hosting, Register and Transfer Web Domain Names: .com .org .info .ro and more
Ofera informatii, consiliere, asistenta si raspunsuri la intrebari privind Uniunea Europeana in judetele Timis si Caras-Severin.
Centrul de Voluntariat Timisoara asigura comunitatii posibilitatea solutionarii problemelor prin intermediul voluntariatului.
YMCA Romania are ca scop dezvoltarea societatii contemporane prin formarea pozitiva a tinerilor, pentru consolidarea comunitatii.