FB Promo
Papa Francisc a permis unei fetite bolnave sa alerge, sa bata din palme si sa danseze pe scena in timpul audientei generale
Vizite: 709
22 august 2019
Papa Francisc a permis unei fetite bolnave sa alerge, sa bata din palme si sa danseze pe scena in timpul audientei generale
Papa Francisc a permis unei fetite bolnave sa alerge, sa bata din palme si sa danseze pe scena in timpul audientei generale
Share |

Papa Francisc a permis unei fetițe bolnave să alerge, să bată din palme și să danseze pe scenă în timpul audienței generale de miercuri, iar publicul a fost încântat de gestul suveranului pontif, potrivit Reuters, relatează Mediafax.

Fetița, care era îmbrăcată într-un tricou roz inscripționat cu textul "Love" (iubire), a plecat de lângă mama sa, ce se afla în primul rând din public, și s-a apropiat de scena din marmură. A alergat prin fața și prin spatele suveranului pontif, sărind și bătând din palme din când în când.

Papa Francisc le-a făcut semn membrilor echipei de securitate să nu intervină.

Fetița s-a întors lângă mama sa, care a încercat să o calmeze, dar s-a întors pe scenă, moment aplaudat de cei din public.

"Această biată fetiță este bolnavă și nu știa ce face", a spus papa Francisc la finalul audienței de miercuri, care a durat mai mult de o oră.

"Întreb un singur lucru și toată lumea ar trebui să răspundă cu inima. M-am rugat pentru ea când am văzut-o? M-am rugat pentru ca Domnul să o vindece și să o protejeze? M-am rugat pentru părinții și familia ei?", a spus papa, adăugând: "Când vedem pe cineva care suferă, trebuie să ne rugăm. Această situație ar trebui să ne ajute mereu să punem această întrebare".

Anul trecut, papa Francisc a permis același lucru unui băiețel suferind de autism.

Sursa: Mediafax
Lasa un mesaj
Nume (obligatoriu)
Adresa ta de e-mail (aceasta nu va fi publicata)
Mesaj
Completeaza textul din imagine
Parteneri:
Centru de Limbi Moderne, cursuri si testare internationala, Servicii educationale de calitate. Proiecte sociale si programe de dezvoltare personala.
Language Center & Professional Training, Internet & Software Development Solutions, Multimedia Development, Audio & Video Production
INFOO Hosting, Register and Transfer Web Domain Names: .com .org .info .ro and more
Ofera informatii, consiliere, asistenta si raspunsuri la intrebari privind Uniunea Europeana in judetele Timis si Caras-Severin.
Centrul de Voluntariat Timisoara asigura comunitatii posibilitatea solutionarii problemelor prin intermediul voluntariatului.
YMCA Romania are ca scop dezvoltarea societatii contemporane prin formarea pozitiva a tinerilor, pentru consolidarea comunitatii.