FB Promo
Pakistan | Cel putin 70 de morti intr-un atac terorist asupra unui spital
Vizite: 758
9 august 2016
Pakistan | Cel putin 70 de morti intr-un atac terorist asupra unui spital
Pakistan | Cel putin 70 de morti intr-un atac terorist asupra unui spital
Share |

Cel puțin 70 de oameni au murit și alți 50 au fost răniți, după ce o bombă a explodat la un spital din sud-vestul Pakistanului. Atacul a fost revendicat de gruparea teroristă Stat Islamic. Puternica deflagrație a avut loc în timp ce acolo se aflau numeroși avocați și jurnaliști. Ei veniseră la clinica din orașul Quetta pentru a fi alături de familia șefului Baroului din provincia Balucistan, împușcat mortal într-un atac anterior. Astfel de violențe au devenit tot mai întâlnite în regiune, unde insurgența separatistă și tensiunile între secte sunt în creștere. Orașul Quetta, unde a avut loc sângerosul atac, este un bastion al talibanilor afgani, relateaza DIgi24.

În spatele atacului este o celulă teroristă a Statului Islamic din provincia Khurassan, situată la frontiera dintre Pakistan și Afganistan, potrivit News.ro.

Un grup de avocați s-au strâns luni dimineață la spitalul din localitatea Quetta, pentru a-l plânge pe președintele baroului din Balucistan, care a fost împușcat mortal într-un atac separat.

Sursa: Digi24
Foto: www.ziaresireviste.ro
Lasa un mesaj
Nume (obligatoriu)
Adresa ta de e-mail (aceasta nu va fi publicata)
Mesaj
Completeaza textul din imagine
Parteneri:
Centru de Limbi Moderne, cursuri si testare internationala, Servicii educationale de calitate. Proiecte sociale si programe de dezvoltare personala.
Language Center & Professional Training, Internet & Software Development Solutions, Multimedia Development, Audio & Video Production
INFOO Hosting, Register and Transfer Web Domain Names: .com .org .info .ro and more
Ofera informatii, consiliere, asistenta si raspunsuri la intrebari privind Uniunea Europeana in judetele Timis si Caras-Severin.
Centrul de Voluntariat Timisoara asigura comunitatii posibilitatea solutionarii problemelor prin intermediul voluntariatului.
YMCA Romania are ca scop dezvoltarea societatii contemporane prin formarea pozitiva a tinerilor, pentru consolidarea comunitatii.