FB Promo
Ostatici occidentali, ucisi din greseala, in urma unui raid american cu drone
Vizite: 840
24 aprilie 2015
Ostatici occidentali, ucisi din greseala, in urma unui raid american cu drone
Ostatici occidentali, ucisi din greseala, in urma unui raid american cu drone
Share |

Statele Unite recunosc oficial că au ucis din greșeală doi ostatici aflați în mâinile militanților Al-Qaida. Președintele Barack Obama și-a asumat întreaga responsabilitate pentru raidul aerian din luna ianuarie asupra unui complex al-Qaida din Pakistan unde teroriștii țineau în captivitate un american și un italian. Liderul de la Casa Albă a precizat, totuși, că atacul a respectat toate procedurile și că serviciile americane nu știau de prezența celor doi în cadrul complexului, relateaza DIgi24.

În calitate de președinte și de comandant suprem al forțelor armate îmi asum întreaga responsabilitate pentru toate operațiunile noastre antiteroriste, inclusiv pentru cea care din greșeală a dus la pierderea vieților lui Warren și Giovanni. Regret profund ceea ce s-a întâmplat. Credem că operațiunea a dus la lichidarea unor periculoși membri Al-Qaida. Lucrul de care în mod tragic nu eram conștienți este că al-Qaida ascundea prezența lui Warren și a lui Giovanni în cadrul aceluiași complex”, a spus Barack Obama.

Cu toate acestea, nu este clar pentru moment de ce autoritățile americane au anunțat abia acum greșeala făcută.

Sursa: Digi24
Lasa un mesaj
Nume (obligatoriu)
Adresa ta de e-mail (aceasta nu va fi publicata)
Mesaj
Completeaza textul din imagine
Parteneri:
Centru de Limbi Moderne, cursuri si testare internationala, Servicii educationale de calitate. Proiecte sociale si programe de dezvoltare personala.
Language Center & Professional Training, Internet & Software Development Solutions, Multimedia Development, Audio & Video Production
INFOO Hosting, Register and Transfer Web Domain Names: .com .org .info .ro and more
Ofera informatii, consiliere, asistenta si raspunsuri la intrebari privind Uniunea Europeana in judetele Timis si Caras-Severin.
Centrul de Voluntariat Timisoara asigura comunitatii posibilitatea solutionarii problemelor prin intermediul voluntariatului.
YMCA Romania are ca scop dezvoltarea societatii contemporane prin formarea pozitiva a tinerilor, pentru consolidarea comunitatii.