FB Promo
O drona cu explozibil detonata deasupra presedintelui Venezuelei, Nicolas Maduro
Vizite: 1064
5 august 2018
O drona cu explozibil detonata deasupra presedintelui Venezuelei, Nicolas Maduro
O drona cu explozibil detonata deasupra presedintelui Venezuelei, Nicolas Maduro
Share |

Președintele Venezuelei, Nicolas Maduro, susține că a fost ținta unei tentative de asasinat. O dronă plină cu explozibil a fost detonată deasupra scenei unde liderul de la Caracas ținea un discurs. Liderul a scăpat nevătămat. Nicolas Maduro i-a identificat deja și pe cei care, crede el, au fost în spatele încercării de a-l elimina: „dreapta radicală”, finanțată de diaspora venezueleană din Statele Unite și omologul său din Columbia, relateaza Digi 24.

 

Liderul de la Caracas ținea un discurs la o ceremonie militară, când s-a auzit o explozie în aer. Nicolas Maduro și oamenii din jur s-au uitat în sus, iar televiziunea de stat a tăiat imediat sunetul transmisiei în direct. Ultimele imagini difuzate au arătat cum soldații adunați la eveniment au început să fugă, apoi emisiunea a fost oprită de tot. Martorii spun că deflagrații au avut loc și în public.

 

Nicolas Maduro a scăpat nevătămat, dar șapte militari au fost răniți.

Sursa: Digi24
Lasa un mesaj
Nume (obligatoriu)
Adresa ta de e-mail (aceasta nu va fi publicata)
Mesaj
Completeaza textul din imagine
Parteneri:
Centru de Limbi Moderne, cursuri si testare internationala, Servicii educationale de calitate. Proiecte sociale si programe de dezvoltare personala.
Language Center & Professional Training, Internet & Software Development Solutions, Multimedia Development, Audio & Video Production
INFOO Hosting, Register and Transfer Web Domain Names: .com .org .info .ro and more
Ofera informatii, consiliere, asistenta si raspunsuri la intrebari privind Uniunea Europeana in judetele Timis si Caras-Severin.
Centrul de Voluntariat Timisoara asigura comunitatii posibilitatea solutionarii problemelor prin intermediul voluntariatului.
YMCA Romania are ca scop dezvoltarea societatii contemporane prin formarea pozitiva a tinerilor, pentru consolidarea comunitatii.