FB Promo
NATO incearca, influentata de SUA, sa desparta UE de Rusia, afirma ambasadorul rus la Alianta
Vizite: 986
14 februarie 2015
NATO incearca, influentata de SUA, sa desparta UE de Rusia, afirma ambasadorul rus la Alianta
NATO incearca, influentata de SUA, sa desparta UE de Rusia, afirma ambasadorul rus la Alianta
Share |

Alianța Nord-Atlantică, puternic influențată de Statele Unite, încearcă să despartă Uniunea Europeană (UE) de Rusia, a apreciat sâmbătă ambasadorul rus la NATO Aleksandr Grușko, într-un interviu pentru postul de radio Kommersant FM, citat de portalul Sputnik, relateaza Mediafax.

"După părerea mea, membrii Alianței nu au o poziție unanimă (cu privire la acuzațiile privind implicarea Moscovei în criza din Ucraina), iar noi constatăm absența unei asemenea unități și în cadrul Uniunii Europene", a subliniat Grușko.

"Este evident că Alianța este supusă unei influențe puternice din partea Statelor Unite și a țărilor care doresc să facă din NATO un instrument care să le permită să despartă Rusia de Europa", a acuzat diplomatul rus.

În opinia sa, procesul politic aflat în curs în cadrul NATO dovedește încercările de a despărți Moscova de Bruxelles, prin crearea unui fel de "cordon sanitar" între cele două capitale.

Ambasadorul rusa făcut aceste declarații în contextul intensificării violențelor în estul Ucrainei, cu doar câteva ore înainte de intrarea în vigoare a armistițiului stabilit joi la Minsk între părțile implicate în conflictul armat.

Sursa: Mediafax
Lasa un mesaj
Nume (obligatoriu)
Adresa ta de e-mail (aceasta nu va fi publicata)
Mesaj
Completeaza textul din imagine
Parteneri:
Centru de Limbi Moderne, cursuri si testare internationala, Servicii educationale de calitate. Proiecte sociale si programe de dezvoltare personala.
Language Center & Professional Training, Internet & Software Development Solutions, Multimedia Development, Audio & Video Production
INFOO Hosting, Register and Transfer Web Domain Names: .com .org .info .ro and more
Ofera informatii, consiliere, asistenta si raspunsuri la intrebari privind Uniunea Europeana in judetele Timis si Caras-Severin.
Centrul de Voluntariat Timisoara asigura comunitatii posibilitatea solutionarii problemelor prin intermediul voluntariatului.
YMCA Romania are ca scop dezvoltarea societatii contemporane prin formarea pozitiva a tinerilor, pentru consolidarea comunitatii.