FB Promo
Moscova respinge acuzatiile Kievului cu privire la intrarea a 700 de militari in estul Ucrainei: "E o absurditate totala"
Vizite: 690
20 ianuarie 2015
Moscova respinge acuzatiile Kievului cu privire la intrarea a 700 de militari in estul Ucrainei:
Moscova respinge acuzatiile Kievului cu privire la intrarea a 700 de militari in estul Ucrainei: "E o absurditate totala"
Share |

Rusia a dezmințit marți acuzațiile formulate cu o zi înainte de către autoritățile de Kiev, potrivit cărora aproape 700 de militari ruși au intrat pe teritoriul din estul Ucrainei cu scopul de a-i ajuta pe rebelii proruși, catalogându-le drept o "absurditate totală", relateaza Mediafax.

"Acuzațiile Kievului de ieri (luni) cu privire la așa-zise incursiuni ale unor grupuri de militari ruși peste frontiera ruso-ucraineană nu merită nicio reacție. Este o absurditate totală", a declarat Igor Konașenkov, un purtător de cuvânt al Ministeului rus al Apărării.

Potrivit lui Konașenkov, aceste "halucinații" ale autorităților ucrainene au scopul să atragă simpatia susținătorilor lor occidentali, cu câteva zile înainte de Forumul Economic Mondial de la Davos, care se desfășoară de miercuri și până sâmbătă.

"Nu vom fi surprinși dacă același timp de afirmații se vor auzi foarte curând de la înaltele tribune din Elveția", unde are loc anual această mare reuniune economică, a adăugat purtătorul de cuvânt.

Sursa: Mediafax
Lasa un mesaj
Nume (obligatoriu)
Adresa ta de e-mail (aceasta nu va fi publicata)
Mesaj
Completeaza textul din imagine
Parteneri:
Centru de Limbi Moderne, cursuri si testare internationala, Servicii educationale de calitate. Proiecte sociale si programe de dezvoltare personala.
Language Center & Professional Training, Internet & Software Development Solutions, Multimedia Development, Audio & Video Production
INFOO Hosting, Register and Transfer Web Domain Names: .com .org .info .ro and more
Ofera informatii, consiliere, asistenta si raspunsuri la intrebari privind Uniunea Europeana in judetele Timis si Caras-Severin.
Centrul de Voluntariat Timisoara asigura comunitatii posibilitatea solutionarii problemelor prin intermediul voluntariatului.
YMCA Romania are ca scop dezvoltarea societatii contemporane prin formarea pozitiva a tinerilor, pentru consolidarea comunitatii.