FB Promo
Mesajul de adio lasat de exploratorul britanic care a murit la Polul Sud
Vizite: 650
27 ianuarie 2016
Mesajul de adio lasat de exploratorul britanic care a murit la Polul Sud
Mesajul de adio lasat de exploratorul britanic care a murit la Polul Sud
Share |

Exploratorul britanic care a murit în timp ce încerca să traverseze singur Antarctica a lăsat un mesaj audio. Henry Worsley s-a oprit din drum cu doar 50 de kilometri înainte să ajungă la punctul terminus al călătoriei. După ce a mers pe jos 70 de zile prin zăpadă și gheață, bărbatul a realizat că nu mai poate continua. Vă avertizăm, materialul video conține imagini care vă pot afecta emoțional, relateaza Digi24.

„Călătoria mea a ajuns la capăt. Nu mai am timp, nu mai am rezistență fizică și pur și simplu nu mai am puterea să pun un schi înaintea celuilalt pentru a străbate distanța necesară pentru a-mi îndeplini obiectivul. Am petrecut 70 de zile, singur, într-un loc care îmi este drag. Îmi voi îngriji rănile. Mă voi reface în timp. Și mă voi resemna în fața dezamăgirii”, au fost ultimele cuvinte ale exploratorului britanic Henry Worsley.

Sursa: Digi24
Foto: www.telegraph.co.uk
Lasa un mesaj
Nume (obligatoriu)
Adresa ta de e-mail (aceasta nu va fi publicata)
Mesaj
Completeaza textul din imagine
Parteneri:
Centru de Limbi Moderne, cursuri si testare internationala, Servicii educationale de calitate. Proiecte sociale si programe de dezvoltare personala.
Language Center & Professional Training, Internet & Software Development Solutions, Multimedia Development, Audio & Video Production
INFOO Hosting, Register and Transfer Web Domain Names: .com .org .info .ro and more
Ofera informatii, consiliere, asistenta si raspunsuri la intrebari privind Uniunea Europeana in judetele Timis si Caras-Severin.
Centrul de Voluntariat Timisoara asigura comunitatii posibilitatea solutionarii problemelor prin intermediul voluntariatului.
YMCA Romania are ca scop dezvoltarea societatii contemporane prin formarea pozitiva a tinerilor, pentru consolidarea comunitatii.