FB Promo
Merkel: Deciziile BCE nu trebuie sa devieze cursul reformelor in tarile europene
Vizite: 924
22 ianuarie 2015
Merkel: Deciziile BCE nu trebuie sa devieze cursul reformelor in tarile europene
Merkel: Deciziile BCE nu trebuie sa devieze cursul reformelor in tarile europene
Share |

Deciziile Băncii Centrale Europene (BCE) nu trebuie să devieze cursul reformelor în țările europene, a declarat joi, la Davos, cancelarul german Angela Merkel, înainte de anunțarea unei decizii istorice de politică monetară a instituției, relatează AFP, relateaza Mediafax.

"Decizia BCE nu trebuie să abată din drum reformele necesare pentru guvernele europene", a spus Merkel la Forumul Economic Mondial de la Davos.

BCE a menținut, joi, dobânda de politică monetară la nivelul minim record de 0,05%, în linie cu așteptările analiștilor, iar președintele BCE, Mario Draghi, urmează să anunțe un program de achiziții de obligațiuni de până la 1.100 de miliarde de euro, pentru susținerea economiei zonei euro.

Sursa: Mediafax
Lasa un mesaj
Nume (obligatoriu)
Adresa ta de e-mail (aceasta nu va fi publicata)
Mesaj
Completeaza textul din imagine
Parteneri:
Centru de Limbi Moderne, cursuri si testare internationala, Servicii educationale de calitate. Proiecte sociale si programe de dezvoltare personala.
Language Center & Professional Training, Internet & Software Development Solutions, Multimedia Development, Audio & Video Production
INFOO Hosting, Register and Transfer Web Domain Names: .com .org .info .ro and more
Ofera informatii, consiliere, asistenta si raspunsuri la intrebari privind Uniunea Europeana in judetele Timis si Caras-Severin.
Centrul de Voluntariat Timisoara asigura comunitatii posibilitatea solutionarii problemelor prin intermediul voluntariatului.
YMCA Romania are ca scop dezvoltarea societatii contemporane prin formarea pozitiva a tinerilor, pentru consolidarea comunitatii.