FB Promo
Melania Trump, discurs copiat dintr-o alocutiune de-a lui Michelle Obama la Conventia Republicana
Vizite: 1148
19 iulie 2016
Melania Trump, discurs copiat dintr-o alocutiune de-a lui Michelle Obama la Conventia Republicana
Melania Trump, discurs copiat dintr-o alocutiune de-a lui Michelle Obama la Conventia Republicana
Share |

Soția lui Donald Trump, Melania Trump, a susținut un discurs impresionant la Convenția Republicană din Clevend, în care a copiat, însă, pasaje întregi din alocuțiunea rostită de Michelle Obama, în urmă cu opt ani, la Convenția Democrată, atunci când soțul ei urma să devină candidat la Casa Albă, relatează News.ro. În discursul său, Melania Trump a dat asigurări că soțul ei are caracterul și hotărârea să unească națiunea divizată, relateaza Digi24.

„Dacă vreți ca cineva să lupte pentru voi și pentru țara voastră, vă pot asigura că el (Donald Trump – n.r.) este acea persoană”, le-a spus Melania delegaților prezenți la Convenție.

Jurnaliștii, însă, au remarcat că pasaje întregi din discursul soției lui Trump erau copiate din cel rostit în 2008 de Michelle Obama la Convenția Democrată, când i-a adus un omagiu soțului ei, care urma să fie învestit candidatul partidului său în cursa pentru Casa Albă.

Sursa: Digi24
Foto: digi24.ro
Lasa un mesaj
Nume (obligatoriu)
Adresa ta de e-mail (aceasta nu va fi publicata)
Mesaj
Completeaza textul din imagine
Parteneri:
Centru de Limbi Moderne, cursuri si testare internationala, Servicii educationale de calitate. Proiecte sociale si programe de dezvoltare personala.
Language Center & Professional Training, Internet & Software Development Solutions, Multimedia Development, Audio & Video Production
INFOO Hosting, Register and Transfer Web Domain Names: .com .org .info .ro and more
Ofera informatii, consiliere, asistenta si raspunsuri la intrebari privind Uniunea Europeana in judetele Timis si Caras-Severin.
Centrul de Voluntariat Timisoara asigura comunitatii posibilitatea solutionarii problemelor prin intermediul voluntariatului.
YMCA Romania are ca scop dezvoltarea societatii contemporane prin formarea pozitiva a tinerilor, pentru consolidarea comunitatii.