FB Promo
MAE: Zborurile dinspre si catre aeroporturile din Grecia, anulate joi
Vizite: 956
7 aprilie 2016
MAE: Zborurile dinspre si catre aeroporturile din Grecia, anulate joi
MAE: Zborurile dinspre si catre aeroporturile din Grecia, anulate joi
Share |

Toate zborurile dinspre și către aeroporturile din Grecia au fost anulate pentru data de 7 aprilie, între orele 00:01 - 24:00, ca urmare a grevei funcționarilor din aviația civilă din această țară, informează Ministerul Afacerilor Externe, într-o alertă de călătorie emisă miercuri, relateaza Digi24.

Federația sindicală a funcționarilor din aviația civilă elenă a decis să se alăture grevei generale de 24 ore, convocate pentru ziua de joi, 7 aprilie, de către federația sindicatelor din sectorul public”, precizează MAE.

Sursa citată menționează, însă, că va fi în continuare asigurat tranzitul aeronavelor comerciale și militare care traversează FIR Atena — Makedonia. De asemenea, vor fi asigurate serviciile legate de: exercițiile militare programate, navele în situație de urgență, zborurile medicale, zborurile în care se deplasează șefi de stat și de guvern, zborurile pentru situații de urgență, asistența necesară și asigurarea funcționării neîntrerupte a frecvențelor de alertă, instalațiilor de serviciu și prevenirii incidentelor de zbor.

Ministerul Afacerilor Externe recomandă consultarea site-ului instituției și reamintește că cetățenii români care călătoresc în străinătate au la dispoziție aplicația „Călătorește în siguranță” cu informații, sfaturi de călătorie și posibilitatea de a fi alertați, în cazul în care apar situații speciale.

Sursa: Digi24
Foto: digi24.ro
Lasa un mesaj
Nume (obligatoriu)
Adresa ta de e-mail (aceasta nu va fi publicata)
Mesaj
Completeaza textul din imagine
Parteneri:
Centru de Limbi Moderne, cursuri si testare internationala, Servicii educationale de calitate. Proiecte sociale si programe de dezvoltare personala.
Language Center & Professional Training, Internet & Software Development Solutions, Multimedia Development, Audio & Video Production
INFOO Hosting, Register and Transfer Web Domain Names: .com .org .info .ro and more
Ofera informatii, consiliere, asistenta si raspunsuri la intrebari privind Uniunea Europeana in judetele Timis si Caras-Severin.
Centrul de Voluntariat Timisoara asigura comunitatii posibilitatea solutionarii problemelor prin intermediul voluntariatului.
YMCA Romania are ca scop dezvoltarea societatii contemporane prin formarea pozitiva a tinerilor, pentru consolidarea comunitatii.