FB Promo
MAE: Fortele proeuropene din Moldova sa dea dovada de solidaritate pentru a forma o alianta solida
Vizite: 714
13 februarie 2015
MAE: Fortele proeuropene din Moldova sa dea dovada de solidaritate pentru a forma o alianta solida
MAE: Fortele proeuropene din Moldova sa dea dovada de solidaritate pentru a forma o alianta solida
Share |

Forțele proeuropene din Moldova trebuie să dea dovadă de responsabilitate și de solidaritate pentru a forma o alianță solidă care să susțină un Guvern angajat în continuarea integrării europene, spune MAE, după ce premierul desemnat, Iurie Leancă, nu a primit, joi, votul de încredere în Parlament, relateaza Digi24.

Ministerul Afacerilor Externe consideră că „toate forțele proeuropene din Republica Moldova trebuie, în acest moment, să dea dovadă de responsabilitate și solidaritate, pentru constituirea, cu eforturi conjugate, a unei alianțe solide, care să fie în măsură să susțină un Guvern angajat în direcția continuării procesului de integrare europeană”, scrie Mediafax.

„Aceasta este o responsabilitate impusă de reușitele de până acum ale Republicii Moldova pe traseul european, ca și de votul din 30 noiembrie 2014, care s-a materializat într-un mandat majoritar pentru opțiunea europeană”, precizează MAE într-un comunicat.

Totodată, Ministerul de Externe își exprimă convingerea că „înțelepciunea și maturitatea forțelor politice de la Chișinău vor prevala, în interesul tuturor cetățenilor Republicii Moldova”.

Sursa: Digi24
Lasa un mesaj
Nume (obligatoriu)
Adresa ta de e-mail (aceasta nu va fi publicata)
Mesaj
Completeaza textul din imagine
Parteneri:
Centru de Limbi Moderne, cursuri si testare internationala, Servicii educationale de calitate. Proiecte sociale si programe de dezvoltare personala.
Language Center & Professional Training, Internet & Software Development Solutions, Multimedia Development, Audio & Video Production
INFOO Hosting, Register and Transfer Web Domain Names: .com .org .info .ro and more
Ofera informatii, consiliere, asistenta si raspunsuri la intrebari privind Uniunea Europeana in judetele Timis si Caras-Severin.
Centrul de Voluntariat Timisoara asigura comunitatii posibilitatea solutionarii problemelor prin intermediul voluntariatului.
YMCA Romania are ca scop dezvoltarea societatii contemporane prin formarea pozitiva a tinerilor, pentru consolidarea comunitatii.