FB Promo
Klaus Iohannis si-a intrerupt de doua ori discursul la Bruxelles din cauza unor incidente
Vizite: 839
21 martie 2015
Klaus Iohannis si-a intrerupt de doua ori discursul la Bruxelles din cauza unor incidente
Klaus Iohannis si-a intrerupt de doua ori discursul la Bruxelles din cauza unor incidente
Share |

Președintele Klaus Iohannis și-a întrerupt de două ori conferința de presă susținută la Bruxelles, după Consiliul European, deoarece în sala de conferințe a pornit un televizor al televiziunii interne și apoi a sunat telefonul unui jurnalist, relateaza Digi24.

Președintele Iohannis și-a început discursul la conferința de presă susținută la Bruxelles la finalul Consiliului European, însă s-a oprit la scurt timp deoarece în sala de presă a pornit pe neașteptate un televizor al televiziunii cu circuit intern, din cadrul Consiliului European, potrivit Mediafax.

Șeful statului și-a întrerupt discursul și a așteptat până când unul dintre membrii staff-ului prezidențial a reușit să oprească televizorul, iar apoi și-a continuat conferința.

Klaus Iohannis și-a întrerupt discursul în fața a peste 20 de jurnaliști pentru a doua oară, după ce unui ziarist aflat în primul rând a început să-i sune telefonul.

Dacă prima dată Klaus Iohannis s-a enervat făcând o grimasă, de această dată președintele a așteptat până când jurnalistul și-a scos telefonul din buzunar și l-a oprit, după care a continuat să vorbească, schițând un zâmbet.

Președintele Klaus Iohannis a participat, joi și vineri, la Bruxelles, la Consiliul European, reuniune în cadrul căreia liderii statelor europene au dezbătut subiecte precum uniunea energetică, conflictul ucrainean și sancțiunile impuse Rusiei, dar și criza grecească.

Sursa: Digi24
Lasa un mesaj
Nume (obligatoriu)
Adresa ta de e-mail (aceasta nu va fi publicata)
Mesaj
Completeaza textul din imagine
Parteneri:
Centru de Limbi Moderne, cursuri si testare internationala, Servicii educationale de calitate. Proiecte sociale si programe de dezvoltare personala.
Language Center & Professional Training, Internet & Software Development Solutions, Multimedia Development, Audio & Video Production
INFOO Hosting, Register and Transfer Web Domain Names: .com .org .info .ro and more
Ofera informatii, consiliere, asistenta si raspunsuri la intrebari privind Uniunea Europeana in judetele Timis si Caras-Severin.
Centrul de Voluntariat Timisoara asigura comunitatii posibilitatea solutionarii problemelor prin intermediul voluntariatului.
YMCA Romania are ca scop dezvoltarea societatii contemporane prin formarea pozitiva a tinerilor, pentru consolidarea comunitatii.