FB Promo
Japonia recunoaste oficial primul caz de cancer cauzat de radiatiile de la Fukushima
Vizite: 889
21 octombrie 2015
Japonia recunoaste oficial primul caz de cancer cauzat de radiatiile de la Fukushima
Japonia recunoaste oficial primul caz de cancer cauzat de radiatiile de la Fukushima
Share |

Japonia recunoaște oficial primul caz de cancer provocat de scurgerile radioactive de la centrala nucleară de la Fukushima, la patru ani și jumătate de la accidentul nuclear provocat de tsunami. Bolnavul este un bărbat de peste 30 de ani, a cărui identitate nu a fost făcută publică.

El este unul dintre cei 44.000 de angajați care au intervenit în 2011 pentru depozitarea a milioane de litri de apă grea. Toți cei care au lucrat acolo ar fi trebuit să fie protejați de radiații de costumele speciale de protecție.

Presa din Japonia se așteaptă să apară și alte cazuri. Firma care deține centrala nucleară de la Fukushima este obligată să raporteze lunar starea de sănătate a tuturor angajaților care au intervenit în 2011 la reactoarele afectate de cutremur și tsunami.

Sursa: Digi24
Lasa un mesaj
Nume (obligatoriu)
Adresa ta de e-mail (aceasta nu va fi publicata)
Mesaj
Completeaza textul din imagine
Parteneri:
Centru de Limbi Moderne, cursuri si testare internationala, Servicii educationale de calitate. Proiecte sociale si programe de dezvoltare personala.
Language Center & Professional Training, Internet & Software Development Solutions, Multimedia Development, Audio & Video Production
INFOO Hosting, Register and Transfer Web Domain Names: .com .org .info .ro and more
Ofera informatii, consiliere, asistenta si raspunsuri la intrebari privind Uniunea Europeana in judetele Timis si Caras-Severin.
Centrul de Voluntariat Timisoara asigura comunitatii posibilitatea solutionarii problemelor prin intermediul voluntariatului.
YMCA Romania are ca scop dezvoltarea societatii contemporane prin formarea pozitiva a tinerilor, pentru consolidarea comunitatii.