FB Promo
Iranul participa pentru prima oara la negocieri cu marile puteri pe tema Siriei
Vizite: 824
29 octombrie 2015
Iranul participa pentru prima oara la negocieri cu marile puteri pe tema Siriei
Iranul participa pentru prima oara la negocieri cu marile puteri pe tema Siriei
Share |

Iranul, principalul aliat din Orientul Mijlociu al regimului sirian, va participa vineri, pentru prima dată, la Viena, la negocieri internaționale pe tema conflictului sirian. Este un moment de cotitură din punct de vedere diplomatic, dorit de mult timp de Rusia, relateaza Digi24.

Aceste „discuții extinse” vor fi precedate, joi seara, de o reuniune între șeful diplomației ruse, Serghei Lavrov, și omologii săi american, saudit și turc - John Kerry, Adel al-Jubeir și respectiv Feridun Sinirlioglu.

Marile puteri se mobilizează astfel pentru rezolvarea crizei din Siria. Delegații din opt țări și reprezentanții Uniunii Europene au confirmat prezența la negocierile programate săptămâna aceasta la Viena. Se așteaptă de la aceste discuții să fie identificată o soluție politică pentru conflictul sirian.

Sursa: Digi24
Lasa un mesaj
Nume (obligatoriu)
Adresa ta de e-mail (aceasta nu va fi publicata)
Mesaj
Completeaza textul din imagine
Parteneri:
Centru de Limbi Moderne, cursuri si testare internationala, Servicii educationale de calitate. Proiecte sociale si programe de dezvoltare personala.
Language Center & Professional Training, Internet & Software Development Solutions, Multimedia Development, Audio & Video Production
INFOO Hosting, Register and Transfer Web Domain Names: .com .org .info .ro and more
Ofera informatii, consiliere, asistenta si raspunsuri la intrebari privind Uniunea Europeana in judetele Timis si Caras-Severin.
Centrul de Voluntariat Timisoara asigura comunitatii posibilitatea solutionarii problemelor prin intermediul voluntariatului.
YMCA Romania are ca scop dezvoltarea societatii contemporane prin formarea pozitiva a tinerilor, pentru consolidarea comunitatii.