FB Promo
Intalnire de urgenta a sefilor TAROM
Vizite: 1086
18 martie 2016
Intalnire de urgenta a sefilor TAROM
Intalnire de urgenta a sefilor TAROM
Share |

Întâlnire de urgență a șefilor de la TAROM, vineri, după incidentul de la Budapesta când un motor al unei aeronave a luat foc la puțin timp de la decolare. Ministrul Transporturilor, Dan Costescu, a cerut Autorității Aeronautice Civile să finalizeze de urgență investigația la compania de stat și să prezinte rezultatele. Ministrul era oricum nemulțumit de întârzierile repetate ale curselor TAROM și de felul în care sunt tratați pasagerii companiei, relateaza Digi24.

Vineri va avea loc o întrunire a Consiliului de Administrație al companiei aeriene. Acest lucru se întâmplă apariția unui comunicat de la Ministerul Transporturilor în care se cerea Autorității Aeronautice Civile terminarea investigației începută la TAROM în cursul zilei de joi.

Dan Costescu, ministrul Transporturilor îi ruga pe aceștia să ia toate măsurile necesare pentru a remedia situația de la Tarom, una din măsuri ar viza încetarea mandatului lui Christian Heinzmann la conducerea TAROM.

Sursa: Digi24
Lasa un mesaj
Nume (obligatoriu)
Adresa ta de e-mail (aceasta nu va fi publicata)
Mesaj
Completeaza textul din imagine
Parteneri:
Centru de Limbi Moderne, cursuri si testare internationala, Servicii educationale de calitate. Proiecte sociale si programe de dezvoltare personala.
Language Center & Professional Training, Internet & Software Development Solutions, Multimedia Development, Audio & Video Production
INFOO Hosting, Register and Transfer Web Domain Names: .com .org .info .ro and more
Ofera informatii, consiliere, asistenta si raspunsuri la intrebari privind Uniunea Europeana in judetele Timis si Caras-Severin.
Centrul de Voluntariat Timisoara asigura comunitatii posibilitatea solutionarii problemelor prin intermediul voluntariatului.
YMCA Romania are ca scop dezvoltarea societatii contemporane prin formarea pozitiva a tinerilor, pentru consolidarea comunitatii.